1

Téma: Drift kola v.2

Kámoš vyrobil taky kola na drift, ale maj jednu vychytávku. Nejsou lepený, nýbrž sou jen nasunutý na pneumatice. Je to z kolena od odpadní tubky á 12Kč. Pokud sou na kole vložky drží to fest a kdykoliv se to dá sundat. Foto dám sem později big_smile

2

Re: Drift kola v.2

Kámoš vyrobil taky kola na drift, ale maj jednu vychytávku. Nejsou lepený, nýbrž sou jen nasunutý na pneumatice. Je to z kolena od odpadní tubky á 12Kč. Pokud sou na kole vložky drží to fest a kdykoliv se to dá sundat. Foto dám sem později big_smile

už aby byly  big_smile

3

Tak to je slušná vychytávka ... viděl sem i lidi co měli omotaný pneu izolepou .... bylo to v celku vostrý, ale myslim, že to dlouho asi nefungovalo. Ale myslíte, že se to vejde do blatníků ?? bude to ohodně větší než normal kolo ...

Krom toho teda taky se těším na to foto, takže až bude tak se ozvi rád mrknu

4

Tak to je slušná vychytávka ... viděl sem i lidi co měli omotaný pneu izolepou .... bylo to v celku vostrý, ale myslim, že to dlouho asi nefungovalo. Ale myslíte, že se to vejde do blatníků ?? bude to ohodně větší než normal kolo ...

Krom toho teda taky se těším na to foto, takže až bude tak se ozvi rád mrknu

Do blatníků se to vejde, ale je to o fous. Jinak fotky sou zde http://www.mojefotky.cz/fotoalba/?page= … _id=212735 heslo: drift  Když to pudete kupovat vemte si radši s sebou kolo, a zkoušejte. Jistota je jistota. Mělo by to podle paragonu být "Koleno PVC 63/45°"

5

Tak přesně tyhle mam udělaný a JE NUTNOST PLAST PŘILEPIT.Pokud nepřilepíš nebo špatně jako já,za chvíli jezdíš jen na těch vlžkách.Zbytečně a neuštříš.Stejně to pak přilepíš.

6

Tak přesně tyhle mam udělaný a JE NUTNOST PLAST PŘILEPIT.Pokud nepřilepíš nebo špatně jako já,za chvíli jezdíš jen na těch vlžkách.Zbytečně a neuštříš.Stejně to pak přilepíš.

Já problémy nemám protože to mám na gumách. pokud nepicnu s tim přes prasklej asfalt tak je to suprovy

7

Nechtěl bys nám řřict heslo k tomu albu.

8

fidzi2002 ho už přece napsal...
Do blatníků se to vejde, ale je to o fous. Jinak fotky sou zde http://www.mojefotky.cz/fotoalba/?page=album&alb_id=212735 heslo: drift Když to pudete kupovat vemte si radši s sebou kolo, a zkoušejte. Jistota je jistota. Mělo by to podle paragonu být "Koleno PVC 63/45°"

9

Ty si fakt nejakej kazovej! :evil:  Prominte, ze se tak vyjadruju, ale fakt mi leze na nervy roll

10

Nejseš tady jenom na prudění lidí?? :?