26

Re: PROTECH CUP 2005

Aké časy rozjázd, smifinále a finále plánujete? Vydrží to auto tvrdú súťažnu jazdu napríklad 30 min v jednom ťahu? Pokiaľ sa aj časy jázd neprispôsobia určeniu modelu, to je rekračne jazdenie, tak nedávam tomu serialu moc veľkú nádej na úspech. Myslím samozrejme zo strany jazdcov. Zo strany predajcu a dovozcu to bude úspech, teda komerčný zaručene. Veľmi ľahko sa môže stať, že počas tohoto serialu tá levna s....a bude na dielcoch drahšia ako súťažný špecial.

27

Já bych PROTECH auta vůbec nepodceňoval. Co se týká té nejlevnější verze ULTREX, tam musím souhlasit. Ale Enigma XS a XR se už např. HOBAO už kvalitou srovná a nevidím v tom problém aby neodjel celý závod. TO že při závodech je větší spotřeba, to je asi jasné. (ale ta jeu všech aut)

Na špičce je jednoznačně materiálem Jura ze svou XB8. Proto také jezdím sám XB8 a ne HYPER PRO R.

A nejde srovnávat auto za 11 tis s autem za 21 tis bez motoru. To prostě nejde. Pokud to někoho bude bavit, tak přejde s PROTECHU na XB8 a potom už v tom stejně létá v jiných penězích. Já to vidím u sebe!!!!

big_smile

28

Už se na vás chystám na Slovensko! Tak jsem zvědav co ukážete. Pokud nepojedu MČR tak se jede na Slovensko. Až na Košice, tam se mě moc nechce. big_smile

29

Už se na vás chystám na Slovensko! Tak jsem zvědav co ukážete. Pokud nepojedu MČR tak se jede na Slovensko. Až na Košice, tam se mě moc nechce. big_smile

Už sa tešíme. Konečne budú mať niektorí kolegovia solídnu konkurenciu. Mne nechýbaš,  lol  zase len spadnem v celkovom hodnotení o jedno miesto. lol  lol

30

Ale nekecej, dostanu na prdel a pojedu domů  sad

31

Vráťme sa k Protechu. Kto vie jazdné časy a systém jazdenia?

32

Budou to rozjížky 5 min. 3x semi 15 min a finále 20 min! big_smile Doufám že si to pamatuji správně  smile

33

Vráťme sa k Protechu. Kto vie jazdné časy a systém jazdenia?

Kompletní informace o Protech Cup 2005 jsou již na www.rcm-pelikan.cz zveřejněny. A pokud jde o kvalitu aut Protech, od toho takovéto závody jsou, aby se prověřily co snesou. Teprve po prvním závodě bude možno soudit. Nejvíc mne baví, že buggy Protech (a obecně "levné buggy") kritizují zejména ti, kteří s nimi nejezdí 8O  8O  8O

34

Nejvíc mne baví, že buggy Protech (a obecně "levné buggy") kritizují zejména ti, kteří s nimi nejezdí 8O  8O  8O

No, naopak je docela smele prohlasovat, ze to neni pravda, kdyz s tim majitel neodjel jediny zavod v konkurenci se slusnym vysledkem a bez nasledku :-)
Ale abych nebyl negativista, pokud mi nekdo najde tri podvozky Protech v poslednim MS do 50. mista, pak se omluvim :-)

35

Nejvíc mne baví, že buggy Protech (a obecně "levné buggy") kritizují zejména ti, kteří s nimi nejezdí 8O  8O  8O

No, naopak je docela smele prohlasovat, ze to neni pravda, kdyz s tim majitel neodjel jediny zavod v konkurenci se slusnym vysledkem a bez nasledku :-)
Ale abych nebyl negativista, pokud mi nekdo najde tri podvozky Protech v poslednim MS do 50. mista, pak se omluvim :-)

Ja jsem, neprohlásil, že to není pravda, já jsem myslel: "hin sa hukáže". Tedy uvidíme jak se projeví. Nicméně nebavíme se o autech, co jezdí mistrovství světa, ale o "levných závodních autech" pro začátečníky a lidi, kteří nemají a nechtějí kupovat auta v řádu několika desetitisíců. Jde o poježdění s buggynou a ne o účast na MS !  - A od toho jsou např. otevřené závody, či již tolikrát omílaný Protech Cup, či CEN Cup a jiné.

36

Syslik napsal:

...

ok, nechme toho, ten prispevek vyznel jinak nez ted pises. Uvidime ..:-)

37

Hejkal napsal:
Syslik napsal:

...

ok, nechme toho, ten prispevek vyznel jinak nez ted pises. Uvidime ..:-)

OK, uvidíme. A nechtěl jsem se nikoho dotknout. :oops:

38

Dráha v Českých Budějovicích:
http://pebe.wz.cz/draha%20CB.jpg

39

Ta dráha vypadá velice dobře kluci si mákli klobouk dolu hlavně at vydrží počasí nálada atak držim palce organizatorum a všem učastníkum PROTECHCUPu . wink

40

Protechcup dopadl velice dobře alespon dle mého názoru pěkná dráha dobré počasí .nepršelo hlavně, slušná učast jezdcu  přijemný stánek z občerstvením a i když nekteři jeli první závod tak bojovali opravdu statečně takže budu držet palec aby takhle proběhl i další závod v české lípe  lol

41

Opravdu SUPER trať a zázemí. Škoda toho měření, ale už víme proč a tak příští závod už bude bez problémů!!! My měli jet v Níchodě včera abylo to zrušeno pro hrozné počasí!!!!  :cry:

42

škoda že jsem nemněl sebou foták mohli jsme sem umístit fotky tak snad příště . jinak se tě zeptám jestli nemáš náhodou na skladě tuhle součástku k motoru kat.č. je M1081.043 je to plast kroužek z vývodem pro pal. hadičku ke karburátoru předemdíky  lol

43

jen tak tuto kategorii smutne sleduji,  hledat neco o protech cupu na webu jak pelikana tak jinde je docela zajimave traveni casu
o tom kde bezny clovek nemuze najit ani kudy se dostat na trat v CB  ani nehovorim
je to smutne ze prodejce a tedy i hlavni otec tohodle zavodu nic pro sve ovecky ktere mu prinaseji korunky nic neudela, nebo udela minimum

ti co jezdi obdivuji ze jim to nevadi

44

je fakt že na webu toho moc není
o tuto kategoii se teprve začínam zajmat tak jsem se chtěl zaptat jestli budou v nejbliší době závody na moravě nejlépe v okolí Brna

45

Česká Lípa. 7.8.2005
jinak asi nic, spis se to zrejme nedozvis protoze nemas kde

46

V Mladé Boleslavi a to v sobotu 6.8.2005 bude závod buggy 1:8 Czech open, vložený závod monster trucků a Protechy. Vašek

47

V Mladé Boleslavi a to v sobotu 6.8.2005 bude závod buggy 1:8 Czech open, vložený závod monster trucků a Protechy. Vašek

nejde ale o Protech Cup, je to serial Czech Open 05 ale s MT i byggy od Protechu se samozrejme muzes zucastnit narozdil od Protech Cupu ktery je jen pro auta znacky Protech.

48

a na moravě se nic nepojede

Příspěvky [ 26 až 48 z 48 ]

Stránky Předchozí 1 2

Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.

forum o Chorvatsku