1

Téma: podvozek na drift

Ahoj kluci.Potřebuju radu.jakej podvozek se nejlíp hodí na drifty nebo prosím napište nejaké odkazy rovnou na výrobce koukal sem původně po tt-01 ale teď přemejšlím rovnou o nejakém speciálu nevíte jakej je ten od tamiye?

2

Re: podvozek na drift

V pátek nám dorazily drifft speciály od Yokoma. Koukni se sem http://www.autotuning.cz/index.php?page … nek_id=539

3

tak to je hustý všichni sem a koukejte objednávat uděláme seriál D1:10 já se snad zašvihnu to je bomba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4

Prosím tě kde to můžu vidět v akci nebo kde máte prodejnu.Tohle bude asi vychytaná hračka co?já mám spalovák od kyosha a taky se sním nechá driftit ale né úplně takhle čistě smile

5

Jak to máte s těma yokomama bude te mýt komplet sortyment yokoma co se týče těch driftáků,náhradní díly,tuning,a co ty ceny, v článku je napsaná cena 3950Kč to je jen podvozek?A ty ceny v tabulce specielně D1 Spec APEX FD3S RX-7 6.700 Kč ,to obsahuje co?Osobně bych měl zájem o podvozek s motorem,kolama,kastlí.Má to komlet nastavytelnou geometrii? stabylizátory atd..

6

Ano, bude komplet sortiment Yokomo, včetně náhradních dílů co se SD podvozků týče. (driftové) ta cena 3950,- je za komplet elektroniku do podvozku (motorek, elektronický regulátor, servo, baterii a RC soupravu).
a ten set na který se ptáš je podvozek s kolama, kastlí a pneumatikama. Navíc je to verze s polepy D1 drift. Jinak všechno to jsou vlastně podvozky s kolama, pneu a kastlí bez elektroniky. Jen RTR je pro změnu podvozek s kompletní elektronikou, vysílačkou, servem,  motorem a baterkou, ale bet kastle a kol. A ano, tenhle  model D1 Spec APEX FD3S RX-7 má komplet seřiditelnou geometrii. (odklony předek, zadek, sbíhavost předek, zadek, olejové tlumiče. Stabiky to nemá.

7

3950,-Kč je za příslušenství k podvozku (vysílačka, servo, regulátor, motor, baterie), podvozek je za 5950,-Kč nebo 6700,-Kč (official D1 verze).
Ještě si budeš muset koupit nabíječku což je 300 až 6.000Kč  tongue

8

tak to je hustý všichni sem a koukejte objednávat uděláme seriál D1:10 já se snad zašvihnu to je bomba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pojede se seriál po tuningových srazech, už je to v přípravě...

9

Pojede se seriál po tuningových srazech, už je to v přípravě...

Myslím,že je to dobré spestření,určitě to lidi přitáhne,ale kde to bude....a hlavně aby se to nekrylo třeba se sprinty....co to udelat v pátek?

10

Ahoj mohl bys napsat na kterých srazech by jste chtěli jet ten drift seriál?Jsem rád že se ty drifty tak rychle rozjíždějí to jsem opravdu nečekal a jsem nesmírně rád.Myslem jsem že se to neuchytí a ejhle najednou chcete pořádat dokonce závody.Když jsem jezdil na okruhové závody kde se jezdilo na krásném litém betonu tak všichni jeli samozřejmě nejčistší stopu na čas a na mě se dívali jako na blázna když jsem tam létal bokem a pořád mi to rozmlouvali.Já jsem se ale nedal a trénoval jak jen to šlo.Tímto stylem jsem sice nikdy nevyhrál ale vždy jsem se velice pobavil.U nás se nic takového dosud nejezdilo a já jsem byl presvědčený že se jezdit ani nebude nikde se o tom nemluvilo ani nepsalo a jezdil jsem pořád sám nikomu se to moc nelíbilo.Tak jsem toho nechal ale auto jsem naštěstí neprodal a vidím že jsem udělal dobře.Takže se moc těším na nějáké závody.
www.solansky.webzdarma.cz

11

....co se SD podvozků týče. (driftové) ......

nechci bejt stoural ale proc by SD podvozky meli bejt driftové??? to jako Yokomo podvozek s SD je special na drifty???

12

no SD podvozek je yokomem uvaden jako driftovy a je ve vsech kitech na drift. tak to proste je.

stejne je to v rukach a ne v podvozku

13

SD podvozky byly určeny normálně na okruhové závodění, teprve potom je výrobce začal prezentovat jako speciál pro drifttování.

Xray T4, Xray T4 2015, Sanwa MT-4, Spektrum DX3R Pro

14

Chtěl bych se zeptat jakej motor je ve verzi RTR dík

15

Myslim že ve verzi RTR tento podvozek od yokoma  nenajdeš  wink

16

Ale mají RTR jmenuje se to DRIFT RACER (ready-to-run) 7.850 Kč

17

Jedno Yokomo RTR mám a klidně ji dám za 5500Kč, ale nedoporučuji nemá to mnoho věcí co normální model (nastavitelná ramena, difery, horší tlumiče atd.). Jo a je v tom 35ti závit.

18

a jaký bys doporučil?

19

no doporuci klasicky yokomo drift package smile - tzn kit bez motoru regu a serva vysilacky/prijimace  ale zase narozdil od RTR ma kastli a kola