Téma: Auto nejede
Prosim o radu moje elektra prestala jet, ani vpred a ani vzad.
po chvile zaclo fungovat ale jen dopredu a brzda.
zpatecka nejde na reglu to sviti ok ale necouve..
pls rada
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Prosim o radu moje elektra prestala jet, ani vpred a ani vzad.
po chvile zaclo fungovat ale jen dopredu a brzda.
zpatecka nejde na reglu to sviti ok ale necouve..
pls rada
a nezkousel si jiny motor?
no druhy motor bohuzel nemam, jsem zacatecnik
tak jsem to meril a na zpatecku to nedava stavu.. :cry: :?
nebylo by odveci uvedst aspon typ regulatoru od koho je a jeho oznaceni pokud nevis co mas za regl tak opis vse co je na nem napsane a pro jistotu udelej treba jeste foto. pokud je aspon trochu programovatelny je mozne ze se resetl
je to SJ RCline/PC-series mosfet speed control
zkousel jsem to prenastavit, ale stale nejde zpatecky.
A nebyla nejaka prilezitost, ze by se do nej dostala voda?
:?
Voda? prestalo to jet kdyz jsem testoval nove pruziny (v baraku)..
jinak ten regl stal 1600,- takze zas nejaky shit to neni...
Pokud to mas v zaruce tak to jdi reklamovat, pokud ne, tak zkontroluj od baterek celou soustavu az po motor.
no reklamovat to pujdu, jen mi je divne, ze dopredu to jede normalne i brzda jde ale zpet ne...
no a je ten regl programovatelny? aby sis neudelal trapas ze jdes reklamovat regl a on se treba pouze resetl
no podrzel jsem setup, pak dal plny plyn, pak zpatecku, potom nastaveni abs a nic... furt nejde zpatecka
no a je ten regl programovatelny? aby sis neudelal trapas ze jdes reklamovat regl a on se treba pouze resetl
Na samovolne resety regulatoru mam naprosto vyhraneny nazor. Bud je regulator vadny a do auta nepatri, nebo je regulator pretezovany uzivatelem, tedy provozovany mimo doporuceny pracovni ramec dany vyrobcem v navodu a zde je to problem uzivatele neni duvod aby se regulator sam resetoval.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.