Téma: Mini-Z i na ven?
Nazdarek vsichni!
Jsem rad, ze jsem nasel nejakou stranku kde se najdou diskuse o mini-Z ... prave totiz o jednom premyslim. Je mi jasny, ze je to vez hlavne do mistnosti, ale ja bych naopak moc rad vyrazil i ven ... co me totiz hodne laka je velikost auta, dam ho jednoduse do baglu, sednu na kolo, a pojedu si zajezdit treba na Kravi horu... (ano, jsem z Brna )
Napred jeste neco - nejsem ultrazacatecnik, jsem znovuzacatecnik. Kdysi jsem jako kluk s autem jezdil, s offroadem buggy 2WD elektro, 1:10. To ale muze spis zkreslovat nez mi pomoct v rozhodnuti.
No, a ted se dostavam k tomu hlavnimu. Samo ze na ven by bylo super neco 4x4. Ale ty auta AWD na ven nejsou, a ani to podle vseho co jsem se docetl nevypada ze by se daly prestavet na ven (za pouziti standartnich dilu samo - zdatny a pokrocily modelarsky guru by si s tim poradil, ale za toho ja se nepovazuju). Takze mi zbyva varianta overland, nebo monstertruck.
O overlandu se na ruznych strankach mluvi ve skvelych slovech - ze pry vyjede 40° svah, a podobne ... no, je to sice pekne, ale me by sis zajimala konkretni zkusenost nekoho z vas - jak se s nim jezdi venku, jake povrchy, jak moc se to spini zevnitr ... Jake pneumatiky se daji poridit aby to venku vubec trochu jezdilo. Hlavni prekazka podle me budou mala kola.
Horsi je to s monstertruckem. Tak nejak si myslim, ze pokud bych ho trochu vylepsil - asi motor za silnejsi, a nektere dily za hlinikove, mohlo by to jezdit diky velikosti kol i po drsnejsich povrsich nez overland. Zase na doma to pak zrejme bude o dost horsi. Problem je v tom, ze nikde, ani na zahranicnich webech, jsem nenasel zadne nazory na mini-Z monstertrucky, jedine review je spanelsky a to jaksi nedavam. Ani tady o tom nejsou zadne diskuse.
Je toho hodne, co? No. Pardon.
Co bych chtel vedet? Vase zkusenosti s jezdenim venku. At uz s overland, truck nebo i s racer. Hodne by mi pomohlo kdyby tu treba byl nekdo z Brna (ja vim, jsou tu ) kdo by mi to ukazal, tomu bych byl asi zauzlovany nejvic.
A jeste - na Minske jsem jeste nebyl, jak tu kdosi radil, ale behem tydne se tam urcite zastavim...
Diky moc vsem kteri vydrzeli cist az sem, a diky jeste vic vsem kdo poradi.