Téma: začátečník 1:6
Mám elektru 1:10 ale chci 1:6 benzín offroad Tzn. Marder Race, Leopard nebo Hpi Baja 5b. Kde se dá koupit takovíto model ?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Mám elektru 1:10 ale chci 1:6 benzín offroad Tzn. Marder Race, Leopard nebo Hpi Baja 5b. Kde se dá koupit takovíto model ?
Tady je ta baja5 http://www.rcmodels.cz/
Dnes už nie je problém kúpiť model v mierke 1:6 alebo 1:5 od FG u každého predajcu RC modelov aut. Odkiaľ si?
Máš to v SZ.
Zapomě jsem jsem z poděbrad u nymburka. A ještě se chci zeptat co je lepší hpi baja 5b nebo FG marder race
Čo je lepšie, Mercedes alebo BMW? To je presne taká otázka ako tvoja. Baja je novinka a u nás neviem či ju niekdo vlastne má. Aj na webe je zatiaľ informácii poskromne, teda ak nerátam rôzne reklamné články na weboch výrobcu, rôznych predajcov, prípadne "nezávislých portáloch". Dalšia vec je, že na FG sú náhradné dielce dostupné takmer okamžite a na Baju neviem. Úplne posledné je, že Baja je mierka 1:5 a tak by si mal asi smolu v prípade ak by si sa chcel zúčastniť závodov.
Zapomě jsem jsem z poděbrad u nymburka. A ještě se chci zeptat co je lepší hpi baja 5b nebo FG marder race
ozvy se na icq 316539908 sem tez z podebrad a mame vlastni trat . jezdime uz dva roky s 1:6 takze ti urcite poradim a budes mit i misto kde si zajezdis staci se jen ozvat
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.