1

Téma: škubání serva řízení

Ahoj všichni, mám problém s mr-02, totiž, když je v klidové poloze, RX i TX zapnutý, tak mi v rovné poloze řízení skubají kola z prava do leva a opacne, tuďíž když jedu rovně tak auto lehce kličkuje, zkoušel jsem jinou vysílačku i jiný pár krystalů, ale to samí, je nějaký problém v příjmači v autě, kdybyste někdo věděl a byla to maličkost, díky za radu

2

Re: škubání serva řízení

Vyměň servo

3

Stačí potenciometr... docela pakárna...  :?

4

Ahoj všichni, mám problém s mr-02, totiž, když je v klidové poloze, RX i TX zapnutý, tak mi v rovné poloze řízení skubají kola z prava do leva a opacne, tuďíž když jedu rovně tak auto lehce kličkuje, zkoušel jsem jinou vysílačku i jiný pár krystalů, ale to samí, je nějaký problém v příjmači v autě, kdybyste někdo věděl a byla to maličkost, díky za radu

Pokud je uplne nove, vyreklamuj ...

5

Mě Overland taky vydává z toho serva takový škubavý "pazvuky"( vše zapnuto), ale nezatáčí ! Je tohle normální u mini-Z ? Nebo musí být pořád úplně v klidu ???

6

Robherr: No jestli to nejde vytrimovat, mohla by to být pomalá ale jasná známka loučení potenciometru.

7

To auto je funglovka  :oops:  :oops:

8

Robherr: No jestli to nejde vytrimovat, mohla by to být pomalá ale jasná známka loučení potenciometru.

Takže to řízení má být úplně v klidu ????

9

No já když sem měl MR-01 tak se při zapnutym RX a TX viděl nepatrný skoro neviditelný škubnutí tak jednou za 3 sekundy............nevim jestli to bylo normální ale já em to moc neřešil jelikož sem v tý době s RC auty začínal ale mohla by to třeba dělat i dýlka antény nebo co já vím........

10

Tak jsem vyměnil potenciometr a OK, jemné zvuky a pocukávání je to, že se snaží být stále v rovině, ale to moje škubání bylo ukrutný, potenciometr vše vyřešil. Díky za rady