Téma: Jakou nabíječku na pack k servu
Mohu poprosit,co by jste mi doporučily za nabíječku,poptřebuji nabít vždy jen pack co pohání servo!A nebo co používáte vy.
Díky za každou radu.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Mohu poprosit,co by jste mi doporučily za nabíječku,poptřebuji nabít vždy jen pack co pohání servo!A nebo co používáte vy.
Díky za každou radu.
defacto jakoukoliv nabijecku co umi nabijet 4-5 clanky malym proudem pres noc. takovej protech multi za 500 je uplne v pohode. ma 6 ruznych nabijecich proudu takze si vyberes podle tve kapacity akumulatoru kapacita aku/nabijeci proud * 1.2 a mas dobu jak dlouho to nabijet
kapacita aku/nabijeci proud * 1.2 a mas dobu jak dlouho to nabijet
nie je to nahodou pre NiCd clanky:
kapacita aku/nabijeci proud * 1.4
a pre NiMH clanky:
kapacita aku/nabijeci proud * 1.6 ??? ...aspon ja som to tak nasiel v manulaloch...konkretne od robbe
faktor 1.2 je standard jak na nicd tak na nimh i v manualu od multi 6 to tak bude ( u mega peaku to je a je to je to kousek lepsi nabijecka jelikoz umi nabijet vyssim proudem s delta eakem)
1.4 se pouziva u novych aku pri formovani 1.6 je uz pomerne hodne
Tuhle mám já a je prakticky na všechno (RX aku, TX aku i Pohonné aku) a je za rozumnou cenu.
http://www.hobbyteam.cz/script/popis.as … mp;Okruh=5
Nabíjí konstantním proudem, takže si hlídáš jen čas. Ty proudy jsou poměrně malé, takže zase tolik nezáleží jestli na to zapomeneš.
Díky pánové za rady,už jsem objednal.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.