1

Téma: revo

Na stránkách www.traxxas.com je velikost Reva  1/10 .Jinde zas 1/8.Jak to teda je? roll

2

Re: revo

Na stránkách www.traxxas.com je velikost Reva  1/10 .Jinde zas 1/8.Jak to teda je? roll

Pole me to Traxxas oznacuje jako 1:10 kvuli obsahu motoru. Revo ma 2,5ccm jako vetsina 1:10 nitro modelu.
Kdyz si porovnas velikosti reva a treba savika, pak zjistis ze rozdily jsou v milimetrech.
Rozhodne je to 1/8 podle rozmeru.

3

Poraďte mi někdo.
Na kolik mě přijde pořízení traxxas revo z E-shopu Tower hobbies USA. Jaké jsou poplatky za doručení plus veškeré poplatky s tím spojené. Jak dlouho trvá přibližně doručení z USA?
PS: není levnější a jednodušší koupit model v Rakousku za 625 EURO?

4

No pricti si k cene kolem 60-70$ za postovne

az ti prijde tak zaplatis zrejme DPH 19% a clo si vyjednas sam nemusi to byt nic ale taky to muze byt i 13% .....
takze dolar mas za 24Kc a zbytek je nasobilka :-)), kazdopadne srovnavat cenu nemas s cim, protoze u nas ho nikdo neprodava

5

No, ja bych chtel reagovat na dotaz Racerxe. Ty se ptas na obchodni podminky pro REVO.Myslim ze mezi nama ja rikam "RCckarema"by bylo ferove upozornit na caste nedostatky jako jsou napr.praskani nekvalitnich plastu na konci tlumicu apd... Me osobne tenhle model v nicem neoslovil!!.
I kdyz ma Traxxas kvalitni support pro zakazniky,nektere jine znacky techto supportu ani nepotrebuji.napr.HPI.Pokud o tomto vyrobci dosud nevis staci zadat do Googlu nazev HPI Savage25.Chtel bych upozornit na velmi kvalitni spracovani celeho modelu.Ja osobne vlastnim Terra Crusher ale uz ted vim ze muj pristi model "Monster trucku" je prave Savage25.A bude to uz brzy.
Nechci urazit vlastniky Reva!!!     nebo BUGGY??

6

OK, samozřejmě, že vím o Savage 25, jen mě lákala cena Reva v USA, no a protože výrobky fa. HPI nedodávali do Evropy, volba byla jasná.
Teď, když vím jak je to ve skutečnosti se všemi dalšími platbami, zamítám nákup z USA. Volba tedy padá na Savage 25. Otázka je jestli koupit Savage 25 v Čr a nebo v Rakousku. Jak je to s cenou u nás to nevím(nevíte někdo kolik stojí u nás?), v rakousku v prodejně LINDINGER stojí 519 EUR.

7

V čechách stojí necelých 17 tisíc, takže buď pokud nejsi ze Znojma je cesta do rakouska asi hloupost. Buď dotáhnout z USA, nebo koupit tady. Oboje má samozřejmě svoje plus i minus...

8

Pokud mas doma nejake radio tak si muzes koupit savage SS tam je cena kolem 9000 s postovnym z US

9

Ale musis si ho slozit lol

10

No to je pravda, ale pro nekoho to je jen k dobru!  Treba tim, ze jsem si saviho sam postavil tak pri nejake vymene nebo oprave vim hned co jak oddelat ale i samotna stavba je jen v mych rukou a nemuzu se pak na neco vymlouvat :-)

11

Navíc to opravdu není složité. Já jsem vlastně Savage 25 měl složenou, ale za účelem komplexní údržby jsem ji rozebral a zase složil. Naprosto bez problémů...  8)

12

Myslim si,ze kdo si chce slozit auto mel by uz neco znat.Co jak funguje jaky oleje a kam a kolik atd... Jako zacatecnik bych se radeji do toho nepoustel a koupil bych si RTR.

13

Složit se to dá, myslím si, že každý v rámci údržby nějaké to auto komplet rozložil a zase složil. Savage SS v základu nemá vlastně ani zpátečku, takže by mi stačilo 2 kanálové ovládání co mám doma.
I ta cena je zajímavá.
V čem všem se odlišuje Savage SS od ostatních Savage(krom toho, že nemá RC vybavení a musí si člověk složit)?

14

ja si koupil RTR savika, a jelikoz zbyly nejake penize rovnou jsem prikoupil tunnign a v tom byl zakopany pes,
mezi dobou nez to prislo jsem sehnal nejake penize a koupil si XS6 od graupnera takze me to vyslo o hodne draz nez kdybych koupil SS vezri
a  zacal problem, jelikoz jsem mel verzi RTR  netusil jsem jak co kde funguje jak co kde rozebrat
pri pridavani dilu jako zpatecka, lepsi diferaky, oleje, dual brzda, jsem mel auto komplet rozebrane az na loze motoru,
dnes bych sel pouze do verze SS  s tim ze mi nekdo rekne co a jak
a urcite se nekdo najde
protoze rozebrane auto bylo asi tak jako stavebnice SS
a davat to dohromady bylo v pohode akorat zbytecna prace a vyhozene penize za RTR
tedy shrnuti,    pokud nechcete zadnym zpusobem tuningovat RTR verzi
tak klidne ano,  v pripade ze cokoliv chcete pridavat tak jedine SS

je to muj nazorrrrr
cus Libor

15

Složit se to dá, myslím si, že každý v rámci údržby nějaké to auto komplet rozložil a zase složil. Savage SS v základu nemá vlastně ani zpátečku, takže by mi stačilo 2 kanálové ovládání co mám doma.
I ta cena je zajímavá.
V čem všem se odlišuje Savage SS od ostatních Savage(krom toho, že nemá RC vybavení a musí si člověk složit)?

jine tlumice, lepsi vyfuk  jinak asi zadny rozdil neni

16

Poraďte mi někdo.
Na kolik mě přijde pořízení traxxas revo z E-shopu Tower hobbies USA. Jaké jsou poplatky za doručení plus veškeré poplatky s tím spojené. Jak dlouho trvá přibližně doručení z USA?
PS: není levnější a jednodušší koupit model v Rakousku za 625 EURO?

objednaval jsem auto o vanocich - 470 USD + 80 USD posta - 60USD sleva + X USD nahradni dily (ozubene kolo, koncovky tlumicu a tak, fuel bottle, teplomer, failsafe unit, filtr na motor, brzdové a spojkové obložení, nahradni ramena). celkem za 638 USD (14825 CZK). prislo do CR za 4-5 tydnu (amici pres vanoce moc nemakali). na celnici mi napalili DPH 19% - asi 2,5tis. dohromady asi tak 17641 CZK. Kdybych to chtel bez nd, vyslo by to na cca 507 USD + 19% dph = 14100. se zpateckou a hromadou dalsích funkci v zakladu.
Navic doufam, ze oproti savi usetrim na ozubenych kolech :-)

A proč jsem si nepořídil savi? dostupnost ND - pokud je potřebuješ, musíš si je objednat venku, strupek není nejpružnější, kluci tady čekaj na diferenciál už od mikuláše...Navíc když jsem se rozhodoval, TH nesměli do EU produkty HPI dodávat a pak zbýval jedině strupek.

takže šťastnou ruku - nejlevnější auta maj v US...

F.

17

No, ja bych chtel reagovat na dotaz Racerxe. Ty se ptas na obchodni podminky pro REVO.Myslim ze mezi nama ja rikam "RCckarema"by bylo ferove upozornit na caste nedostatky jako jsou napr.praskani nekvalitnich plastu na konci tlumicu apd... Me osobne tenhle model v nicem neoslovil!!.
I kdyz ma Traxxas kvalitni support pro zakazniky,nektere jine znacky techto supportu ani nepotrebuji.napr.HPI.Pokud o tomto vyrobci dosud nevis staci zadat do Googlu nazev HPI Savage25.Chtel bych upozornit na velmi kvalitni spracovani celeho modelu.Ja osobne vlastnim Terra Crusher ale uz ted vim ze muj pristi model "Monster trucku" je prave Savage25.A bude to uz brzy.
Nechci urazit vlastniky Reva!!!     nebo BUGGY??

No, háčky na tlumiče už ve druhé generaci (od 11/04) Reva vylepšili, a co vím tak nic víc se na tom nekazilo. Navíc nepotřebuji s sebou pytlík s ozubenejma kolama, když si chci jít zajezdit :-) Když se podíváš na recenze a zkušenosti lidí za mořem, provoz Reva je vyjde o dost levněji než HPI. Navíc, jakmile ti HPI dorazí, tak i když přijde vytůněná SS verze, stejně v česku ještě hodně lidí půlku auta vymění za "lepší" díly.

Ale vše je otázka názoru :-)

18

Nevim jak je to s hlavnima kolama .. zatim slo jen jedno, ale u reva slovek jeswte ani poradne nevyjede a uz tam praskaj veci! a pokud ja vim, tak s nim jeste nikdo nejak zvlast nejezdil aby se projevilo co se kazi! z videi co jsem u nas shledl zatim jezdi jak stadium truck!  8)

19

Nevim jak je to s hlavnima kolama .. zatim slo jen jedno, ale u reva slovek jeswte ani poradne nevyjede a uz tam praskaj veci! a pokud ja vim, tak s nim jeste nikdo nejak zvlast nejezdil aby se projevilo co se kazi! z videi co jsem u nas shledl zatim jezdi jak stadium truck!  8)

myslis tim skakani pres 0,5 metrovou hromadu pisku??
dat mi revo do ruky, vzal bych ho do skate parku na 4 metrovy skoky,
pokud by odeslo jen rameno, tak bych rekl ano je dobrej

20

Stahl jsem si video se Savage SS ze skate parku a je to fakt bomba!!!
(made in Czech)
Nevíte kdo to je?
Nevím jestli jste to viděli, ale tak se mi nějak zdá, že ten Savage asi fakt něco vydrží!!!

21

Ano to je Badgin, obcas sem chodi .... on uz toho se savi udelal hodne!

22

kde si stahl to video?

23

Tie Badginové videá su tu  http://www.savage.server4you.cz/

24

Díky .Fakt dobry. 8O