1

Téma: Regulátor LRP Quantum Compettion 2

Seznamuji se s tímto regulátorem. Už jsem jakš takš přelouskal návod v angličtině a musel kontaktovat i pana Kořínka, který mi ochotně pomohl vysvětlit, proč blikají diody a proč je tam prodleva. Ale  mám jen jeden dotázek na ty, co ho mají - pípe vám regulátor při nastavování uživatelských parametrů (plyn,síla brzdy, automatická brzda) při prvním parametru a posledním parametru ? Díky...

2

Re: Regulátor LRP Quantum Compettion 2

A ty nemáš český návod? Kupoval jsi ho v čechách ne? big_smile

3

No nevím, co má s českým návodem společného to, zda jsem něco na RC koupil v Čechách, nebo kdekoliv v zahraničí ? Má to snad být nějaký nenápadný pokus upozornit naše prodejce na nějaké pokoutné zákony, které tu snad u nás platí ? Já jsem tu za autíčkaření za posledních pár let taky utratil několik stokorun, ale s českým návodem jsem se moc nepotkal. Jsem snad v jiných Čechách, nebo jsem s té nepřeberné škály našich výhradních dovozců pouze zvolil ty nepravé ? Netýká se to tady šenovského Tomáše, ten mi to alespoň vysvětlí po telefonu .........

4

Igore, jinak gratuluji k Tvému rozhodnutí. Jak vidím, tak debata v posledních Okříškách padla na úrodnou půdu. A až se z té investice oklepeš, tak našetři na špičkové rychlé kovové servo, a máš vystaráno po zbytek modelaření. To servo je zase lepší i v tom, že ho oblafneš i bez českého návodu ......

5

http://mujobchod.atlas.cz/shop/item.aspx?id_shop=392&id_language=19&ts=52rh882&id_item=1047&id_cat=155

doufám, že ten link funguje...

jestli ne, tak hledejte na našich stránkách e-obchod, v obchodě produkty LRP, dále regulátory, QC2 a v popisu je ke stažení český návod...

6

No tak vydíš, nevidím důvod proč by jsi ho nemohl naladit! Návod je a není problém.
Nevým jak jiní dovozci ale aspoň my (a Lestr jak je vidět) děláme ke všem regulacím, RC soupravám a u aut ho máme např. u MINI T, LST od LOSI!

big_smile

7

http://mujobchod.atlas.cz/shop/item.aspx?id_shop=392&id_language=19&ts=52rh882&id_item=1047&id_cat=155

doufám, že ten link funguje...

jestli ne, tak hledejte na našich stránkách e-obchod, v obchodě produkty LRP, dále regulátory, QC2 a v popisu je ke stažení český návod...

Link na navod QC2 je  http://mujobchod.atlas.cz/shop/data/392/files/%7BE18C3FEA-D7A3-4C5B-86F6-DF0697079CC8%7D.DOC
a ten soubor tam neni

8

jejda, tak s tím jsem nepočítal...

tak návod tedy naleznete na konci článku o tomto regulátoru na naší hlavní stránce...

snad už to bude v pořádku...

9

na konci článku o tomto regulátoru na naší hlavní stránce...
snad už to bude v pořádku...

Diky to uz funguje.

Jake doporucujes nastevani QC2 zvlaste jaky MOD pro asfalt a motor Modified 14*2 popr. 12*2?

10

Myslím, že začnu s trojkou a na většině našich drah si myslím bude optimální. Třeba jenom ve Slavkově asi dám 2 a naopak třeba v České Lípě dám 4, pokud teda bude v ČL grip.

Ale chce to hlavně zkoušet. Záleží třeba i na počasí - když bude velké vedro je lepší šoupnout tam nižší program, na grippu, kolik mi zbývá v baterkách atd...

11

A pro motory typu stock 17x2 (nečasovatelné) by jste zvolili program 3 ? Já teď testuji ten poslední STOCK RACING PROGRAM. Díky za radu ?

12

Pro Stock motory každopádne 5.

Nejlepší na Stock motory ale jinak je regulátor LRP IPC SR, který byl zvláště  pro tyto motory vyvinut.

13

Děkuji panu Strupkovi ml. za odpověď. Stejně by mě zajímalo, na jakém principu LRP Quantum přesně pracuje. Zda v každém z programů dá regulátor vždy 100%, nebo dojde k omezení proudů. nEBO SE JEDNÁ POUZE O NÁSTUP proudu. Program 1 je na malou přilnavost, tzn. menší proudy a s vyššímy programy se proudová křivka zvyšuje ? Laicky řečeno: pokud navolím program 1 na STOCK motor, pojedu pomaleji oporti programu 5... Díky za rozuzlení...

14

Nemohu říci, že to vím na sto procent, ale myslím si, že jde pouze o omezení proudu při akceleraci. Výsledná TopSpeed by měla být stejná.

15

Nemohu říci, že to vím na sto procent, ale myslím si, že jde pouze o omezení proudu při akceleraci. Výsledná TopSpeed by měla být stejná.

Na webu LRP se daji stahnout manualy, ve kterych ty krivky (presneji lomene primky) jsou jasne nakresleny. Aspon tedy pro regulator SR a pak pro IPC v7.1. Vyplyva mi z toho, ze usudek V. Strupka je spravny - topspeed bude stejna, rozdil je v tom, ze je "pomalejsi akcelerace". Omezeni je jednak podle programu (rychlost narustu) a pak jeste navic omezeni proudu, ktere zkratka znemozni vetsi proudovou zatez, nez je nastaveno (50,65,80A...)

16

Díky všem za cenné informace. Ještě zkusím ten web LRP...