Re: Xray M18T
jo, treba v Trebici
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
jo, treba v Trebici
Tak jsem rozflaknul kastli.Panove nezkouseli ??jste na M18T napasovat kastli z Losi Mini T prodavaji se nabarvene za slusne penize.Nemam moznos to ani primerit nikdo v mem okoli Mini T nema
Tak jsem rozflaknul kastli.Panove nezkouseli ??jste na M18T napasovat kastli z Losi Mini T prodavaji se nabarvene za slusne penize.Nemam moznos to ani primerit nikdo v mem okoli Mini T nema
Napiš odkud seš a třeba se někdo najde.
Myslim ze kastle z MiniT pasuje
Zdravím všechny fandy RC.
Jsem úplnej začátečník,tzn. že ještě nemám žádný model, ale reálně uvažuji o koupi YRAY M18T.
Chtěl bych jen vědět, co dostanu v krabici, když si koupím stavebnici XRAY M18T za 3500, nebo (se sadou POWER PACK XRAY 5900,-) třeba v elva-elektro.cz.
No a když tuto stavebnici budu mít, tak co je potřeba dokoupit, abych s tím vozítkem mohl jezdit.
Moc díky
J
Zdravím všechny fandy RC.
Jsem úplnej začátečník,tzn. že ještě nemám žádný model, ale reálně uvažuji o koupi YRAY M18T.
Chtěl bych jen vědět, co dostanu v krabici, když si koupím stavebnici XRAY M18T za 3500, nebo (se sadou POWER PACK XRAY 5900,-) třeba v elva-elektro.cz.
No a když tuto stavebnici budu mít, tak co je potřeba dokoupit, abych s tím vozítkem mohl jezdit.Moc díky
J
k tomu power packu musis mit vyisilac a prijmac +nabijecku .
Ano jak pise B-DOG. K Power Packu musis mit radio s prijimacem a nabijec (a samozrejme baterky do radia) k te variante za 3500,- jeste regulator, motor a pohonne aku...
OK
díky za ujasnění ))
Ted jeste musim zjistit kde se v Praze jezdi abych se sel napred podivat jak to šlape )) a pak budu snad investovat
Zdravým nevíte někdo tady,kde koupit kovové pastorky s 2mm dírou a 18T modulem?Mám v tomto modelu střídák a ty plastové pastorky nemají moc dlouhou životnost děkuji
18T = 18 Tooth = 18 zubu, xray pouziva modul 48DP, k videni jsou na nekterych zahranicnich webovych obchodech
aha tak děkuji za vysvětlení,nicméně už jsem něco zjištoval a např.od HPI na měřítko micro nebo od fi.Atomic či asso by měli pasovat a i v CR být k mání
Tak jsem také pořídil tohoto monstříka ale s 8tlumiči,velkými koly a kaslí H2.Stavba=pohádka,vzhled s H2 kaslí=paráda,jako pohon jsem použil střídavý motor+3článek li-pol 1800-36C,jízdní vlastnosti výborné,jezdím nejvíce na 3/4 plynu,na plny to už není k uřízení a ani vidět.Když s toho 3/4 plynu dám plný hnet je to na zádech a moc pěkně to po střeše klouže(chudinka kasle).Jediné co jsem musel udělat navíc 1-utáhnout více oba dif.a za 2- vyměnit plastové kardany za alu kardany.Jinak mě velice potěšila VYDRZ při nárazech do všeho možného ve velkých rychlostech
Tak jsem také pořídil tohoto monstříka ale s 8tlumiči,velkými koly a kaslí H2.Stavba=pohádka,vzhled s H2 kaslí=paráda,jako pohon jsem použil střídavý motor+3článek li-pol 1800-36C.....
Jak dlouho vydrží jezdit na ty 18tistovky?
Jelikož na plný plyn jezdit nelze tak ta výdrž je někde kolem 25min určitě.Na ty li-poly tam moc místa není tento tip http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?kategorie=112&zbozi=1163 je ideál ale musí se dát na výšku a připevnit zadrhovačkou,tudíš mít dvě sady je při výměně obtížnější.Mě stačí jen ta jedna a nikdy jsem je nevyjel do konce,vždy kolem té 25min jsem přestal jezdit z vlastní vule.
Já jezdím 6ti článek, takže mi stačí 2 li-pytlíky. Chtěl bych koupit taky něco kolem 1800mAh
jojo určitě doporučuji je to věc,já bych koupil klidně větší kapacitu jen že v tom 3článku je to nejvíce co tam vleze rozměrově,v tom 2článku by možná větší kapacita do prcka vlezla,jinak jsem byl tet drandit a najel jsem v pořádné rychlosti do svého auta a ulomil blok řízení jinak nic a že bylo ran,např.na discích není jediná prasklina což se o mini infernu říci nedá(a to sním tak neblbnu a napájím jen 8článkem a disky jsou uplně rozpraskané).Holt made in Slovakia a ne Taiwan
Tak jsem také pořídil tohoto monstříka ale s 8tlumiči,velkými koly a kaslí H2.Stavba=pohádka,vzhled s H2 kaslí=paráda,jako pohon jsem použil střídavý motor+3článek li-pol 1800-36C,jízdní vlastnosti výborné,jezdím nejvíce na 3/4 plynu,na plny to už není k uřízení a ani vidět.Když s toho 3/4 plynu dám plný hnet je to na zádech a moc pěkně to po střeše klouže(chudinka kasle).Jediné co jsem musel udělat navíc 1-utáhnout více oba dif.a za 2- vyměnit plastové kardany za alu kardany.Jinak mě velice potěšila VYDRZ při nárazech do všeho možného ve velkých rychlostech
Nebylo by nějaké video,nebo alespoň fotky?
Dík.
určitě něco nafotím i když ta kasle už je pěkně obouchaná a popraskaná.Ale nevím zda to budu umět vložit sem do tohoto fora
Tak pár mích poznatku co se mi zatím povedlo očesat při divokých jízdách většinou po asfaltu 2x hruška dif,1x kolo dig a 2x blok řízení,ale vše přikládam za vinu víše uvedenému pohonu,pokud bych měl klasiku motor věřím tomu že by drželo vše.Monstřík vydrží opravdu hodně a když letí po silnici ve hvězdicích několik metru člověk trne zda z něj něco zbude a on je v pořádku.Určitě by byl v hodnější pro takovou raketku i středový dig.pro lepší stabilitu a vyzkoušení top speed(haha),jako u mini inferna tam se nechalo přidat do plna,ale i tak jsem zpokojen a ROZHODNE bych neměnil vzhledem ke kvalitě a dostupnosti náhr.dílu bez čekání.
Zkoušeli jste někdo nahradit orig.třístovku motorem od LRP Fusion Micro Modified HighSpeed nebo to samé od nosramu.
Tak jsem pořídil adaptéry na 1/10 kola a koupil drift pneu tak uvidíme co na to řekne monstřík,až bude po nějakých jízdách dám vědět
Tak dalších pár skušeností s x-rayem MT,namontoval jsem pouze 4tlumiče místo 8,na přední jsem dal pružiny ze zbylích dvou zadních,nalil olej 150 a dal podložky,výsledek je parádní,auto krásně kopíruje terén jako větší bráchové.Jinak jsem dal na místo Mamby 8000Kv,Mambu 6800Kv(střídavé motory)a zdá se mi pro xray lepší ten slabší,jezdím cca 40MINUT a při dobíjení 1700lipolu do nich vleze cca 1300 tak že vybité ještě nejsou.Gumi pro tento motor jsou vhodnější s šípem déle vydrží,piny po 2jízdách mají tak 50%vzorku,zkoušel jsem i driftit s 1/10 Drift kolama a nic moc,asi ta střídavka není ideal tak to je zatím vše
Můžu vědět, kde se dají sehnat ty adaptéry na 1/10 kola? Když tak třeba do SZ, dík.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.