1

Téma: Lc Racing /WL toys 1:14

Zdravím všechny příznivce tohoto modelu. Objednal jsem si z aliexpresu  wlko bugynu, tak se chci optat jestli ho  taky někdo má a jak je sním spokojený. Je mi jasné že za tak laciný peníz tam krom střídavého comba musí být něco ošizeno, jinak by to bylo divné to mít takhle levné.

2

Re: Lc Racing /WL toys 1:14

No ono to nemusí být vždy tak, že levný model=špatná kvalita. Před pár lety jsem si pořídil nového Monstertrucka od Himota 1/8 se střídavým motorem za 5500 Kč. Auťák jezdí pořád bez výměny jediného dílu. Takovou kvalitu dílů jsem u jiného modelu nezaznamenal a, že jich bylo.

hmm Traxxas Stampede  hmm Losi Mini 8ight 1/14 4WD hmm Himoto MegaE8MTL Monster Truck hmm  Axial SCX10 II Jeep Cherokee hmm Savage XS Flux VGJR hmm Exceed RC Mad Torque 8x8 Crawler hmm
                                                        http://jackie49.rajce.idnes.cz/

3

Tak už vlastním několik podvozků LC-Racing. Pokud máte nějaké nápady nebo vylepšení, tak sem s nimi.

4

V hlavě mám spoustu nápadů jak základní  podvozek vylepšit. Docela zásadní problém je uchycení baterek pomocí pásky se suchým zipem. Při skocích nebo nárazech baterie vyskočí. Někteří to řeší přidáním dalšího suchého zipu na podvozek a baterií. Zdá se mi to jako nouzové řešení i když to používá většina uživatelů. U jednoho podvozku jsem to vyřešil originálním uchycením z podvozku Hobbyking. Pracuji na výrobě originálních sloupků a držáku baterie.