Re: TRAXXAS Summit
Zdar chlapi, dívky,
tak konečně sem se dočkal i já. Dnes jsem ho koupil. Mám do něj dvě sady baterek Antix by LRP 9000/45C. No, na jednu sadu sem tam jezdil hodinu a půl a pořád plnej, takže věřím, že na procházce to ty dvě a víc hodin vážně vydrží.
Každopádně je to pecka poježdění. Na větších plochách by to sice chtělo stříďák, ale třeba se časem dočkám. Zatím to stačí.
Chtěl jsem se ale zeptat na nabíjení. Když sem dojezdil baterie (auto už moc nechtělo), dal sem je nabít, tak jeden 2S článek ukazoval něco přes sedm voltů a ten druhej 5,7V, což mi přišlo sakra málo. Nabíječka ho pomalu dobíjela asi 200 mA a následně, když se zvedlo napětí, tak už do něj prala asi těch 7 A. Dobil jsem do 100% a jel se večer zase projet. Teď sem to šoupnul nabíjet a ten jeden článek má zase jen 6V. Je to špatně, nebo to může být? Auto mám mít regl s lipostopem a prodavač říkal, že se to projeví právě tím snížením výkonu.
Jinak sem mu udělal ochranu tlumičů z prstů rukavic a zatím to drží:) Teď ještě objednat ten bordel fusak.
Zemědělec, který potřebuje k práci Summita, nebo Losinu?
Moje vozítko: https://www.youtube.com/watch?v=pfZVuldrhLo