26

Re: Akcelerace a řízení

manek100 napsal:

Přesně ten samý problém, který tady popisuješ měl kamarád, který také pouštěl z TEU-101BK (mozna 104, ted si nejsem jisty) do přijímače plné napětí baterky. Vyřešilo se to externím becem (např. ten kabelktery maš v odkazu)

nu toš dobrá,seženu si ten BEC kabílek a uvidim jestli to bude jen tahle blbost budu rád.Díky za info.)

Tamiya TT-01E Nissan Silvia S15 HPI Racing

27

Tomecek napsal:

Samozrejme ze muze. Ale abys mel jistotu, tak to zjistis jen jednim zkusobem - otestujes to na jinem reglu/vysilacce.

ok,díky .)

28

Než začneš kupovat další věci , tak zkus příjmač napájet  z extra packu  (6v -- 4xAA baterky) pokud ho máš. Tím si jasně ověříš, jestli maš opravdu ten známý problém  s Tamia reglem. Až to budeš mít, můžeš směle nakupovat. :-)

Naposledy upravil: KarlosM30 (03. 01. 2013 13:35:58)

Hobao (Ofna) Hyper 8ST

29

Takže,po delší době jsem měl čas řešit můj problem se řízením a akcelerací a výsledek je úspěšný.Problém byl ve špatném bateriovém packu a samozřejmě v BEC ochraně,tudíš jsem zakoupil novou baterii a ten kablík BEC(u kterého jsem ještě musel uštípnout oranžový drátek neboli druhý + pol,bez toho regulátor signalizoval chybu) a vše funguje jak má.Takže můj Nissan Silvia S15 HPI Racing na podvozku Tamiya TT-01E má svou pemierovou jízdu za sebou a naprostá spokojenost big_smile   tímto chci poděkovat všem za příspěvky,pomohlo to wink

30

Doufám že nevadí když tu oživuji toto téma, mám LRP blast s10 tc, doteď fungovalo vše naprosto v pohodě, jen jsem si vyráběl bordel kryt, místa pro páky řízení jsem nechal dostatek, ale najednou to zatáčí mnohem méně a  a jednu stranu téměř vůbec. Díky moc za všechny rady.

31

Servo včudu?

hmm Traxxas Stampede  hmm Losi Mini 8ight 1/14 4WD hmm Himoto MegaE8MTL Monster Truck hmm  Axial SCX10 II Jeep Cherokee hmm Savage XS Flux VGJR hmm Exceed RC Mad Torque 8x8 Crawler hmm
                                                        http://jackie49.rajce.idnes.cz/

32

jackie napsal:

Servo včudu?

Asi jo, dneska jsem ještě zkoušel na nabité baterce, to samé. Jen si říkám (i když to tu bylo spousta krát řečeno) jestli nahradit digitálním nebo analogem. Díky za odpověď

33

digitál ....

- -  Servis RC modelů :     Fotky    Videa    Blog    Zvuk    Tel:  608 249 147  - -

34

No..... servo jsem vymontoval z auta bez jakékoliv zátěže funguje (podle mne) naprosto v pořádku. Takže nevím....

35

A řízení bez serva jde lehce, nebo někde drhne? Jestli jde zlehka, tak má servo dosloužíno.

hmm Traxxas Stampede  hmm Losi Mini 8ight 1/14 4WD hmm Himoto MegaE8MTL Monster Truck hmm  Axial SCX10 II Jeep Cherokee hmm Savage XS Flux VGJR hmm Exceed RC Mad Torque 8x8 Crawler hmm
                                                        http://jackie49.rajce.idnes.cz/

36

Jako není to úplná lehkost ve smyslu že by to šlo samo sotva se toho dotkneš, ale není potřeba žádné větší síly. Ale když jsem ho držel v ruce a jakoby zatočil tak jsem měl pocit že na páce docela síla je, ale to je relativní.

Naposledy upravil: Lukidol (13. 04. 2019 19:52:10)