Téma: Vysílač Spektrum DX4S
Zdravím, chci se zeptat zda někdo z vás vlastní tento vysílač a co si o něm myslíte
Všem předem děkuji za názory..
Je: Toyota Hilux MEX Chassis
http://marekrcrider.rajce.idnes.cz/
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdravím, chci se zeptat zda někdo z vás vlastní tento vysílač a co si o něm myslíte
Všem předem děkuji za názory..
Ahoj,
muj subjektivni dojem je tento.
Designove vypada suprove. Ackoli jsou v baleni 3 gripy, tak mi ani s jednim vysilac nesedi v ruce a to mam normalne stihlou ruku. Nedokazu si predstavit nekoho s "lopatami", kdo by vysilacku pohodlne drzel.
Funkcne nemuzu porovnavat, protoze doposud jsem jezdil obycejne Traxxas a Modelcraft vysilace. Takze z tohoto pohledu to je pro me sci-fi.
V baleni me velmi mile prekvapil rozmer prijimace. Je opravdu "prtavy".
Myslim si, ze za tu cenu je to kvalitni ctyrkanal.
Dalsi obrovske negativum co me napadlo, je spotreba energie. Je to ale logicky mimo jine dano velikosti displeje. Resit jsem to chtel koupi original Li-Po baterii, ale ta je celosvetove velmi velmi spatne dostupna. Navic rozmer kastliku pro Li-Po je tak atypicky, ze tam sice vlezou Li-Po z HK, ale kapacitove jsou na nic.
Když jsem četl, že to má integrovanou telemetrii, tak jsou potřeba nějaká čidla k měření rychlosti modelu ?
Nevim jestli se neprodava ve dvou verzich, tak jako napriklad soucasny prodej stridaveho E-Reva se senzory a bez nej. V dobe, kdy jsem ji kupoval ja, tak telemetricke senzory nebyly soucasti baleni.
Soupravu jsem koupil na doporuceni Richarda Tomecka. Mimo jine mu timto chci podekovat . "Dekuji!"
Za ty penize to pro me byla dobra volba.
Tak děkuji, ale ty senzory nejsou tak drahé, ovšem asi záleží na značce
Neni zac.
Senzory?! Otazka vkusu.
Na model, ke kteremu jsem primarne soupravu koupil, je zatim nepotrebuji.
takze se bez nich obejdu ?
Tak to zalezi na tobe, do ceho a na co je potrebujes.
Tak dekuji za info
Já jsem si jí zkoušel když jsem si vybíral 4 kanálovku, ale nakonec jsem šel do futaby, nějak mi v ruce neseděla ani při změně gripů. ale, to záleží na každém co mu bude vyhovovat. Navíc jsem na Futabu zvyklej z letadel, Spektrum jsem měl taky, ale futaba je na tom aspoň u letadel s kvalitou signálu líp
http://www.astramodel.cz/cz/katalog/spe … 11800.html a ještě se zeptám, zda je toto telemetrické kombo kompaktibilní s vysílačem DX4S ? V popisu píší, že neni kompaktibilní s DX3R
Prosím o pomoc nejde mi stáhnout update pro vysílačku Spektrum DX4S DSMR mám tam verzi R 1.0 potřebuji 1.2 nebo novější
NEJDE MI STÁHNOUT
RC vysílač Spektrum DX4S - nejnovější aktualizace
Verze 1.2 (16.2.2014)
Aktualizace firmware
Na stránkách https://community.spektrumrc.com/ si můžete zcela zdarma stáhnout novou verzi firmware vysílače, kterou pak pomocí SD karty nahrajete do vysílače. Protože vývojáři Spektrum neustále pracují na zlepšování svých produktů, rozhodně tuto možnost neopomínejte. Můžete se tak zbytečně připravit o nové zajímavé funkce.
Provedené změny
Přidána podpora novému přijímači SRS4200 se stabilizačním AVC systémem. Umožňuje nastavit nezávisle míru stabilizace na kanál řízení a plynu s možností napojení na vybrané ovládací prvky.
Naposledy upravil: paviuk (18. 05. 2017 18:02:03)
Ahoj,
našli jste někdo nějakou levnou alternativu k originálnímu přijímači? Resp. o OrangeRx GR300R DSM/DSM2 vím, ale potřeboval bych ještě něco levnějšího :-)
Díky
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.