1

Téma: Carbon fighter 3

Ahoj mám prosbu po ujetí cca 2 metrů přestal jet a jen vrčí stalo se někomu?

2

Re: Carbon fighter 3

A co prevody nebo kola se to neprotocily u Reely je to docela bezne

Je ECX TORMENT:Team C EVO 2
Hormann HT 2 TK 09
GRAUPNER X8N HOTT 2.4 Ghz

3

je to nový model ten má už šestihrany a jsou v poho dělá to středový diferák ale zuby jsou v poho a nevím proč se to oddálilo

4

Honza5sc: Tahle 3 verze už by měla mít nový typ diferenciálů, zjistil jsi čím to bylo....?

HPI Savage X 4,6
HPI Baja 5B SS, Spektrum DX3C                                   DJI - F302 Phantom FC40 RC set kvadrokoptéry 5.8GHz
Reely Carbon Fighter X-Treme 1:6 4WD ARR - 92 of 100, kola Reely Big Spike + ProLine Badlands, Eurgle 2.4Ghz - rcps61208

5

Ahoj koupil jsem si carbon fighter 3 a nevím jakej olej bude pro motor nejlepší. předem děkuji za odpověd

6

Tady to najdeš : http://www.rcauta.net/forum/topic25135- … alivo.html

- -  Servis RC modelů :     Fotky    Videa    Blog    Zvuk    Tel:  608 249 147  - -

7

Děkujii za odpověď, teprve začínám se spalovákem:-).

8

zdravim teprve zacinam se spalovakem Poprve trvalo nez sem to nastartoval ale pak startoval normalne ale po mensim narazeni do obrubniku jiz nelze nastartovat nevíte cím to muze byt

9

ahoj koupil jsem si carbona chci udelat udrzbu co mam pouzit za mazivo do diferaku a prevodovky a jaka vizkozita do tlumicu. diky za rady

10

carbon docela populární.....čím to je?

11

Zdravím potřeboval bych poradit mám Carbon Fighter 30cc a neposlouchají serva hlavně to na karburátor děkuji za rady