Téma: 1/10, 1/8 poradí někdo ? ELEKTRO
Vím, že těchto témat tu asi musí být už mraky, taky už jsem sem cca před rokem a půl psal o radu, ale díky mé nerozhodnosti jsem prostě nic nevybral. Je to pro mne prostě španělská vesnice a strašně se bojím, že se spálím. Tenkrát jsem psal, že je mi jedno jestli 2WD / 4WD , není.. Koukal jsem pořád po Serpentu, jak mi bylo doporučeno (cenovka 7500kč + nabíječ a baterie ), byl jsem k tomu už hodně nakloněný, ale prostě zadokoly se bojím, spíš toho, že mě to nebude tolik bavit. Bohužel Serpent nenabízí žadný RTR set ve 4WD. Tak se ptám znovu, jaký model mi doporučíte.
1. 1/10 ,1/8 ? spíš se přikláním k té osmině ( +větší stabilita,zábava, -dražší) : ELEKTRO
2. terén pískovna,travnatá plocha,asfasl,hlína, štěrk, hlavně bahno a voda! , skoky
3. Co teď pročítám fora, tak asi truggy, na tyto typy terénu
4. RTR
5. cena? je to pro mě hodně, ale vím, že už z toho, co jste mi psali tenkrát, je lepší si připlatit a mít klid, - do 15 000kč (pokud
možno včetně baterií a nabíječe) když se nebudete vejít, nic se neděje, +- nějaky tisíc.
6. Co říkáte na zn. ARRMA ? Včera jsem celý den pročítal diskuzi o této značce, konkrétně modelu KRATON 1/8 a TALION 1/8
a myslím, že dobrý. Velký sortiment ND , a výdž prý neskutečná a o zábavě ani nemluvím. Nějaké vady jako odešlo
servo po 30ti jízdách, ložisko a pár neduh jsem se dočetl a bude to asi u všech modelů stejné, tudíž jsem si toho
vědom.
7. Jaké ND mi doporučíte pro daný model koupit do začátku?
8. Jaká je běžná udržba po jízdě?
9. Jakou baterii a nabíječku?
To bude asi zatím vše, když si na něco vzpomenu, doplním.
Je to asi otrava odpovídat pořád vesměs na to samé, ale pro mě je to hrozně důležité vše vědět při rozhodování. Jednoduše berte mě jako osinu v zadku, která tu pořád prudí s novými tématy , ale já jen tak do nečeho po hlavě neskočím, kord když to stojí tolik peněz. Takže se omlouvám, a prosím, pokuste se mi odpovědět na všechny body. Díky za váš čas,rady,odkazy,příspěvky, prostě za vše. Díky