1

Téma: Nedobrovolný začátečník

Ahoj, Ježíšek mi letos (vlastně už loni) nadělil Himoto Spino. Prvně jsem z toho moc radost neměl, nicméně musím uznat, že po první jízdě mě to neskutečně chytlo. Řeším teď nějaké technické obtíže s modelem, ale snad si poradím sám. Spíš tak nějak nevím, co dál, jak pokračovat v jezdění a jak moc se mám "vyjezdit" na Spinu, než si pořídím něco většího/rychlejšího/lepšího. A dál bych taky rád věděl, jestli má smysl model "tunit", nebo je lepší ty peníze spíš ušetřit a investovat do nového modelu. A případně, pokud by někdo měl nějaké zkušenosti se Spinem, tak ocením každou radu. K technice mám sice poměrně blízko, ale zkušenosti s RC modely mám nulové.

2

Re: Nedobrovolný začátečník

Tak Tě vítám do naší skromné komunity. Zdá se mi totiž, že je nás stále méně. Když já začínal, bylo toto forum denně plné.
Tvůj model neni opravdu na dlouhé ježdění, ale jezdi s tím dokud to pujde a ty si ujasníš, zda Tě to bude opravdu bavit.
Žádné tunění, strkat do tak levného auta by bylo zbytečné vyhazování peněz.
Lepší přišetřit a koupit něco slušnějšího.
Tak, ať Ti to jezdí. smile:):)

hmm Traxxas Stampede  hmm Losi Mini 8ight 1/14 4WD hmm Himoto MegaE8MTL Monster Truck hmm  Axial SCX10 II Jeep Cherokee hmm Savage XS Flux VGJR hmm Exceed RC Mad Torque 8x8 Crawler hmm
                                                        http://jackie49.rajce.idnes.cz/

3

Re: Nedobrovolný začátečník

Díky za hezký uvítání! Ono u mě je ještě problém, že bydlím ve Španělsku a nemám ani tucha, jestli tu existuje nějaká místní "komunita" RC autíčkářů. Jinak, asi počkám, až na Spinu něco odejde a pak půjdu do něčeho lepšejšího.