Re: Modely Hormann
vůbec není zač,čerpám nápady hlavně tam,jsou to klucíííí německý šikovný
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
vůbec není zač,čerpám nápady hlavně tam,jsou to klucíííí německý šikovný
Ahoj. Měl bych dotaz ohledně chránící tyčka tlumičů (ta potvora uchycená na držáku zadního křídla). Novou jsem našel za 160,-kč (na cleona) což není problém, ale nechce se mi vyhazovat další peníze za poštovný. Nevíte někdo z čeho by šla nahradit, nebo kde se něco podobného používá. Napadl mě pouze rybářský prut. Ten bohužel nemám.
Sežeň kousek ohradníku co se používá na Krávy je to laminat a super
Naposledy upravil: Lukidol (15. 10. 2014 21:30:15)
1,5 metrova tycka stoji asi 42 Kc, pred hodinou jsem se ptal v hospodarskych potrebach.:D
Chlapi díky. To jsem potřeboval. Vím, že se dá koupit laminátová tyčka, ale zase jen přes net + pošta. Hospodářské potřeby a ZD tady máme. Ještě jednou dík.
roman1102-co za týden půjdeš s námi jezdit?
Ahoj. Mám dotaz ohledně ozubeného kola na spojce. Kamarád dal na svého hormanna ocelové kolo 44 zubu a k němu kolo na spojku 20 zubu, ale to se po jedné nádrži totálně zničí. Zuby do sebe pasují. Otázka zní. Nevyrábí se dva druhy těchto kol na spojku, kdy jedny jsou určeny k plastovému kolo a druhé k ocelovému? Zdá se, že je moc měkké. Mě dal jeho původní ocelového kolo 45 zubu a k němu 19 zubu a to drží jakou dobu. Předtím ho jezdil on sám a je pořád stejné. Díky za odpovědi.
Kluci dejte 19*44 nebo 20*45 urcite by to melo pasovat lepe
Pasuje to jak má, v tom problém není. Akorát to kolečko je pravděpodobně z měkčího materiálu. Myslím, že je určeno k plastovému kolu a né k ocelovému. Zuby se vymačkávají jak kdyby byly z plastu.
Těžko říct, ale asi by to mohlo jít Jestli jsou stejně dlouhé
Hele ušáci , pasovali by přední spodní ramena z TK10 na TK9 ? ? ?
Ahoj Pasovali roztec v napravnici je uplne stejná, jen nemaji napravnice stejnou vyskou TK 10 je ma o trochu vyssi
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.