Re: Trať Kovářov, okr. Písek-jižní čechy
Taky bych zajel na 2 hod. kolem poledne ?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 … 20 21 22 23 24 25 26 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Taky bych zajel na 2 hod. kolem poledne ?
Já si zase asi s vámi nezajezdim dal jsem převrtat závity na zadním unašeči
Naposledy upravil: kada (25. 11. 2016 17:06:40)
Počkáme na vyjádření, já jsem taky trochu v opravě od minulého bahnění Tento týden jsem se na to nedostal, protože jsem měl zablokovaný krk
Dobře Já v hromadě nebudu.. unašeče teď nemám doma
Jelikož jsem přijel pozdě v noci tak bych tam byl okolo 12té, musím taky po týdnu něco nakoupit domů a vybalit
Jojo.. přišel bych se aspoň na chvilku podívat když nejsem pojízdný :-)
Taky zajedu kolem 12tý vyjezdit dvě tři baterky a pojedu dnes nestíhám.
Tak jsem u toho zůstal až do rána, vyměnil komplet celou spojku, řízení, startér, atd... Vyzkouším jestli bude fungovat a pokud půjde tak se stavím na zajetí na dráze aby bylo na sobotu vše OK a ne jako včera..... to byla katasrofa
To se stane každému, že se tomu nechce jet a nebo se něco pohnojí při jízdě časem se to doladí k dokonalosti
A pak zase odladí,je to nekonečný příběh,ale co alespoň se máme v čem šťourat.
Naposledy upravil: ma.pl (27. 11. 2016 19:41:02)
Tak dnes testováno a ok, takže spokojenost A to video nebo foto už je někde nahrané ze včera?
Ještě jsem to nestihl nahrát na YouTube :-/
Sezóna 2017-úprava tratě:
Jelikož letošní sezóna skončila (nějaké ježdění, když bude počasí může ještě být), tak jsem popřemýšlel (to dělám rád ) co zlepšit na příští rok. Nějaké návrhy jste řekli při ježdění, takže to shrnu:
1. prodloužit tribunu ( už je nás dost, když jsem jí stavěl byl jsem pouze sám s kamarádem a netušil jsem, že nás někdy bude víc)
2. povrh tratě (jako vždy porovnat)
3. upravit skoky, aby se dalo jezdit oběma směry (důležité)
4. prodloužit ochraný mantinel směrem k tribuně, aby nedošlo při ujetí auta úrazu lidí u tribuny (důležité)
5. přidělat nějaký další montážní stůl
6. prodloužit zatáčku v esíčku
7. ohniště s jednoduchým posezením (klády), aby se dalo při opékaní a konzumaci buřtů sedět
Jestli vás napadnou další změny či úpravy tak pište. I vy tam budete jezdit, tak ať vám to vyhovuje a jste spokojený. Za každou připomínku budu rád.
Připomínka od Martina-rozšířit horní plochu na stávající tribuně. Dobrá a věcná připomínka-bude realizováno.
Něco dalšího?
Jakym ukolem zacneme jako prvni? Mame jich tam dosti
Jako první si zajezdíme a při opékání buřtů domluvíme další postup. Myslím, že to zvládnem v pohodě. Není toho hodně co chcem udělat a dost pomůže barg.
Asi bych mel baju aspon oprasit :-)
Tak je to tady!!!!
Napište, kdo přijedete a nezapomeňte na buřty!!!! Už se na vás těšíme-kovářovský RCautocross.
P.S. trať upravena viz fotogalerie, nově se dá jezdit oběma směry. Možná zajde i Petra Baštýřová něco nafotit.
Naposledy upravil: jantar60 (26. 02. 2017 17:53:00)
To jste si teda mákli,klobouk dolu,paráda.Já se sobotou počítám.
Tak to mam po hrabaní. Musím byt jinde :-(
Pěkná práce vypadá to parádně v sobotu jsem tam
Omlouvám se ae první ježdění mi nevyjde
Nic se neděje. Vyjde to třeba někdy jindy.
No já přijedu určite, včera mi přišli posledni díly takže už jsem pojízdnej a co tedy vše sebou? auto beru určitě