1

Téma: nefunguje zpatecka

zdravim,
mam drobny problem.
Po prvotnim nastaveni regulatoru mi nefunguje zpatecka.
Motor behem nastavovani zapipal jak ma, plyn funguje bez problemu, ale zpatecka vubec.
Poradite?

Mam motor LRP Vector X11 17.5T Stock Spec a regulator Sky RC Toro TS 50

diky

2

Re: nefunguje zpatecka

čau,mám stejný problém s ts 5Okou,povedlo se ti to nějak vyřešit?

3

Je novej ? Ten regl je origo nastavený jen plyn/brzda a musí se v nastavení přepnout na plyn/brzda/zpátečka

- -  Servis RC modelů :     Fotky    Videa    Blog    Zvuk    Tel:  608 249 147  - -

4

je nový,zkoušel jsem ho napíchnout přes skylink-tam mi to ukazuje plyn brzda zpatečka,ale jaksi to nefunguje-někdy ta zpátečka jde na první stlačení plynu ,někdy až po desáté-je to divné.vysílačku jsem zkušel vyměnit furt to samé.zajmalo by mě jestli se musí programovat program boxem g force,nebo stačí skylink-jestli není chyba tam

5

No , nejdřív musíš zabrzdit , pak pustit páčku a pak teprve couvat.

- -  Servis RC modelů :     Fotky    Videa    Blog    Zvuk    Tel:  608 249 147  - -

6

to je mi jasné,jde o to ,že po zapnutí reglu to jednou jde a pak ne a po několika pokusech zase jo.potřebuju vědět jestli ta ts 50ka se programuje jenom pr.boxem nebo to jde skylinkem,nechce se mi kupovat pr.box za 550 jestli to jde skylinkem,a jestli to jde skylinkem(mi ne)tak je vadný a budu ho reklamovat.jde mi o relevantní rady,ne jak mám mačkat páčku

7

tak teda pro vás VŠECHNY rádce tady na foru:(regl je špatný-jde na reklamaci,programovat jde i boxem g force,i skylinkem mějte se tady, sbohem

8

Pá Pá