Re: Trať Kovářov, okr. Písek-jižní čechy
Ok
Byl SAVAGE X 4,6 BIG BLOCK, BAJA FG 2WD, HORMANN TK09, je Elcon cleon MMX XL, AXIAL WRAITH v tuningu a hračky buggy reely blue tanga, vrtulník WL Toys 911
http://jantar60.rajce.idnes.cz/
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 … 17 18 19 20 21 … 26 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ok
Trať na zítra připravena, tak doufám, že někdo přijede. Upravili jsme povrch tratě, hlavně rovinu před tribunou a dále parkování pro auta viz fotogalerie. Snad zaprší, aby to neprášilo. Měla by zajít i kamarádka zase něco nafotit.
Naposledy upravil: jantar60 (02. 09. 2016 16:41:12)
To je paráda.Přijedem,ale jenom3.
Další ježdění bude v Dolním Bukovsku:
Pište, kdo se zúčastníte. Důležité, dík.
Podmínky stejné jako v minulém roce.
VŠEM SE MOC OMLOUVÁM,ALE FAKT NEMŮŽU ŽENA MÁ noční A NEMĚL BY NÁM KDO HLÍDAT KLUKA A SEBOU HO BRÁT NECHCI,JELIKOŽ BYCH SI NEMOHL VĚNOVAT VŠEMU POŘÁDNĚ
Já to mám zatím 50/50.
Já jedu
Já taky.
ja ne
Já zatím taky pojedu.
Bukovsko zatím jede:
Petr-hormann
Mirek-HPI
Martin-hormann
Lukáš-úplně všechno co má kola
Naposledy upravil: jantar60 (17. 09. 2016 16:36:24)
Kuba jede také,Michal podle toho jestli dorazí díly.
Vždyť má Michal 2x HPI, tak na co díly? Jednu snad dohromady dá.
Tak do Bukovska pro technické problémy nejedu. Mám ulomený zámek na pístním kroužku a ten do pátku neseženu (včetně zaběhnout motor). Tak vám pak dám vědět komu předáte peníze za trať, neboť majitel tam nebude.
Jen se zeptám, je ten termín nějak závazný? Já fakt netuším jestli se tam dostanu, protože zkurveně pršelo o víkendu a musíme dělat brambory. Tak myslím, že to bude příští týden.
Úplně závazný asi není.
Bukovsko zatím jede:
Kuba-hormann
Mirek-HPI
Martin-hormann
Lukáš-úplně všechno co má kola
Přidá se někdo? Kdyby jste si to rozmysleli a nejeli napište do zítra, abych mohl trať zrušit. Pak už majitel odjíždí a neměl bych to s kým řešit. Poplatek je celkem 500,-Kč za trať.
Já to nedokážu říct
Ahoj tak to necháme asi být RC Příbram nepojede,ale kdyby kdokoliv tak u nás je trať otevřena i pro malý počet ale myslím že jet jezdit sice na profi trať přes 100 km pro 5 lidí je myslím nesmysl
Ajaj,koukám ze to v sobotu asi neklapne a já si zařídil volno s kamarádem,ze bychom přijeli,sice později cca 11 hod, já hpi baja a on fg baja,no nic budu to sledovat jestli se pojede nebo ne
Pro Ma.pl a Romana1102
Jsem nějak zmatený. Martin píše, že jede, Kuba taky a Michal pojede, když dorazí díly a Roman zase píše, že RC Příbram nejede. Jak to tedy vlastně je? Do budoucna RC Příbram jste všichni (Kuba , Michal, Roman a Martin) a máme to brát, že nejede nikdo a nebo je to jen někdo z vás.
Jinak dneska by mi měly přijít díly do motoru, tak bych to měl do soboty snad stihnout a zúčastnit se.
Popř. jako náhradní trať by byla samodřejmě trať Narysov. Je třeba se už dohodnout, ať nevypadám u majitele tratě v Bukovsku jako nějakej jantar, který neví co vlastně chce.
POZOR ZMĚNA TRAŤE A ČASU!!!!!!!!!
Vzhledem k nejisté účasti (technické problémy s auty apd) se mění trať a čas viz níže. Omlouvám se všem co se těšili na Bukovsko, ale i tak si to v Narysově (24.9.2016 od 12.30 hod) užijem jako vždy.
Naposledy upravil: jantar60 (20. 09. 2016 08:53:28)
Účast Narysov 24.9.2016:
Kuba-hormann
Martin-hormann
Roman-hormann
Tomáš CB-baja HPI
Petr-hormann
Honza Milín-E-Revo (omlouvám se pokud jsem spletl jméno či auto)
Michal-bez baji
Luboš-zatím bez auta
Počasí přálo, buřty byly super, trať v pohodě, zkrátka odpoledne jako vždy. Další ježdění v Kovářově cca. za tři týdny, termín se upřesní. Foto či video dodají kluci.
Naposledy upravil: jantar60 (25. 09. 2016 08:30:43)
Tak je tu další ježdění.
Termín zatím vyhovuje: Vojta, Petr, Martin, Kuba, Michal (když budou díly na auto). Tak, kdo další?