1

Téma: LRP iX8 -slabá brzda.

Kolegové modeláři dokáže mi prosím někdo poradit? Mám regulaci LRP iX8 a mám problém se špatnou účinností brzdy řekl bych že brzdí tak na dvacet procent. Vyzkoušel jsem už co se dalo. RC soupravu  mám Sanwa MT4,zkoušel jsem spárovat vysílačku s přijímačem ,přijímač s regulátorem, měnit přijímač i RC soupravu ,měnil jsem všemožně nastavení vysílačky i regulátoru ale problem přetrvává stále je velice slabá účinnost brzdy nemáte prosím někdo podobnou zkušenost ? Děkuji za jakoukoliv radu.

2

Re: LRP iX8 -slabá brzda.

Takže v naprogramování reglu to není , programovací kartu k tomu máš ?

- -  Servis RC modelů :     Fotky    Videa    Blog    Zvuk    Tel:  608 249 147  - -

3

Lrp ix8 nemá programovací kartu, nastavuje se dvěma tlačítky přímo na regulaci , myslím si že je chyba někde v nastavení mezi reglem a vysílačkou ale nemůžu přijít na to kde.

4

Zkus znovu nastavit reglu výchylky plynu.

1/8 Mugen Seiki ..MBX6-TR e.../Flux 2200...Mugen Seiki ..MBX7R Eco.../Tekin 2650
**Xray XB4
http://intertrack.cz/

5

To už jsem zkoušel vše přenastavit na vysílačce tam i zpátky i na reglu ale výsledek pořád žádný auto brzdí tak na čtvrt výkonu. Myslím si že chyba je na cestě mezi vysílačkou a reglem ale pořád nemůžu přijít na to kde.

6

s akym motorom to pouzivas si nam nepovedal

co to odjazdene: Tamiya dt02, Tamiya df01, Team associated b4.1 , Sworkz s 104 ek1 performance kit, Xray xb9e 2013,Trucksucks Ejebo 1/10 brushed/bl,TLR 8ight-t 2.0, Agama a8e evo, Schumacher SVR, SV2, Xray xt8 2009 bl