Re: Vaši miláčci
Pěkná práce,ta kastle.. Kolik h Ti to dalo zabrat?
Zakolik bys vyrobil třeba to samé bez laku?
Bylo: ECX Ruckus 2WD 3250kv
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 … 49 50 51
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Pěkná práce,ta kastle.. Kolik h Ti to dalo zabrat?
Zakolik bys vyrobil třeba to samé bez laku?
Bohužel Tě zklamu ale protože jsem se rozhodl mít kastli z jednoho kusu nedělenou,musel jsem kopito vydlabat-zničit.Znovu od nuly do toho už nejdu.Já měl vše potřebné doma z minulých "projektů"tak to nestálo nic ale práce na zakázku by se finančně nevyplatila.Při výrobě jednoho kusu zpíš ztrátová.Např.čím menší množství tkaniny koupíš,tím je dražší.Ta kastle se dá koupit kolem 1000kč a pokud nemám nic,materiál vyjde min na 600.Navíc to vše plácám na stole u počítače a přítelkyně z toho zrovna nadšená neni .Začal jsem dělat s laminátem asi před dvěma lety protože jsem chtěl maketový trup na vrtulník který se koupit nedá.Nic jsem o tom nevěděl a přesto se povedlo.Pak jsem ještě pár věcí udělal ale je to vše amatérský.Koukni na moje alba na rajčeti.Je tam toho dost vidět jak jsem postupoval.Kdybys měl zájem můžu poradit jak na to.Na netu je návodů mraky ale neznalého odradí že to vypadá složitě.Jednou to zkusíš a pak už se jen zdokonaluješ.Práce mi zabrala asi 10hodin čistého času.Nejvíc asi výroba kopita.Doba nutná na vytvrzení,tuhnutí,schnutí... celkem asi týden.
WOW, fakt paráda!!
Lednové ledové poježdění ve sněhu .. bordelkryt testuju .. bude nastříkán na černo a bez samolepek
http://haiso.rajce.idnes.cz/Traxxas_Sum … _9.1.2016/
Já to zimní poježdění mám rád
Zdar, tož jsem okoval Serpenta a vyrazil na rybník.