901

Re: TRAXXAS Stampede 4X4 VXL

z venku vypadají ložiska dobře zkusím je tedy vyndat... to štaci vykoupit šroubovákem nebo je na to nějaký speciální postup šestihran jsem sundal bez problémů.

Traxxas Stampede 4x4 vxl - zatím bez úprav a jen s origo baterkou.

902

a ještě bych se chtel zeptat na jednu věc ohledně vypínání modelu v manuálu k stampede se Pise ze má vypínat regulátor Dlouhým stisknutím ale nekde ve fóru jsem četl že se má jen odpojit baterie ze vypínání tim tlačítkem ničí regulátor tak nevím co je pravda

903

S vypínání reglu Ti neporadim,ale vypínal bych dle návodu..
Ty ho musíš přidržet i při zapínání jo?
Ložiska jak se ti povede,já nato nic extra nemám.

E-REVO XERUN 150A  2250 kv  Dx3.0

Bylo: ECX Ruckus 2WD 3250kv

904

Každopádně vypínej odpojením baterky.

hmm Traxxas Stampede  hmm Losi Mini 8ight 1/14 4WD hmm Himoto MegaE8MTL Monster Truck hmm  Axial SCX10 II Jeep Cherokee hmm Savage XS Flux VGJR hmm Exceed RC Mad Torque 8x8 Crawler hmm
                                                        http://jackie49.rajce.idnes.cz/

905

Regulator odpajaj odpojenim baterky od regulatoru,tlacitkom ho iba zapinaj.

Traxxas Summit 1:10,Traxxas E-Revo 1:10 Brushless Mamba Monster,Arrma Granite 1-10

906

Diky za info upozornim na to tedy i prodejce aby si to kdyztak upravil v manualu.. ale je pravda ze je to i v originalnim anglickem manualu sad

907

tak Já nevím podle mě jsou ložiska ok točí se v pohodě a ne dřou přesto kolo hází..
https://drive.google.com/file/d/0B7GW5G … NJaUU/view

Naposledy upravil: CooL (07. 01. 2016 20:40:48)

908

Hází kolo nebo hřídel/unašeč ?

- -  Servis RC modelů :     Fotky    Videa    Blog    Zvuk    Tel:  608 249 147  - -

909

Zkus tam dát jiné kolo a uvidíš jestli to dělá kolo.

hmm Traxxas Stampede  hmm Losi Mini 8ight 1/14 4WD hmm Himoto MegaE8MTL Monster Truck hmm  Axial SCX10 II Jeep Cherokee hmm Savage XS Flux VGJR hmm Exceed RC Mad Torque 8x8 Crawler hmm
                                                        http://jackie49.rajce.idnes.cz/

910

Self-Righting.
Dle výrobce by tato funkce měla být automaticky pod tlačítkem "SET". Funkce se sice po krátkém podržení tlačítka aktivuje, ale v žádném případě nefunguje jak výrobce udává. Kola se mezi změnou rotace točí moc dlouho a nedojde tak k rozhoupání auta a následnému převrácení na kola. Máte někdo takovou zkušenost?

911

jackie napsal:

Zkus tam dát jiné kolo a uvidíš jestli to dělá kolo.

tak jsem přehodil kolo a hází to taky kolem to tedy není... o sick a na které je kolo nasazene se tváří v pohodě ložiska jsou také ok tak čim by to mohlo byt? ze by ten šestihran? nebo by to mohlo mít něco poledne ho s tou za vláčku na kterou se pricvakava ten šestihran?

912

Stampede prý try na zadní poloosy ale snad to nebude tak zle nasel jsem variantu cena je šílena ale před koupi bych se raději zeptal jestli to fakt za ty prachy stoji.
http://www.rc-store.cz/tuning-Traxxas/f … 6852x.html

913

Ten 6hran tam mas origo plast..? Nebo v kovu?
To bys měl vydařené v kole,to bys poznal..
Hází to?Nebo to má jen vůle?
Nemáš nacucle kolo vodou?

914

Šestihran je origo
Jenom to hází vile je všude stejna
Kola jsou zalepene takže by tam voda neměla byt ale problém se ukazuje i když kola prohodím.

915

Cena je normál.. smile  taky sem si tím prošel na mém 1nim modelu..
Ty poloosy bys měnil,kdyby Ti tam praskaly,lámaly se apod..jinak zatím nemusís..
Jednou se mě stalo,že se mě protocila hřídel v tom plastu,chvíli to trvalo než jsem nato došel.

916

Mužů prohodit levou a pravou poloosu abych vyloučil to ze to házená není vinou právě poloosy

917

Přesně tak..pokus-omyl tak to zjistis..

918

Takže pokud bude házet mam vzít rovnou ty dráhy nebo je nejaka alternativa mezi origo a tim dráhy resenim

919

Pokud zjistís kde mas problém,tak se uvidí co dal...
Třeba to doma zmaknes,

920

To je jak debata dětí ve školce  .......... vážně je problém postupně přeházet díly z nebo na druhou stranu auta abys zjistil čim to je ? Navíc jestli to neni kolem , poloosou ani ložisky tak ti už překvapivě zbývá jen ten šestihranný unašeč a pin.
Takovéhle základní věci musí každý "modelář" prostě zvládnout sám ......... neni ti jak poradit , když auto máš ty před sebou.

- -  Servis RC modelů :     Fotky    Videa    Blog    Zvuk    Tel:  608 249 147  - -

921

Ve školce nebo tady to je jedno,potřebuje poradit,tak se ptá.Od toho to tady je nebo se pletu?

922

kniknak : nepleteš , ale osm příspěvků o "házejícím kole" a ty o skřípajícím ani nepočítám ................
připadá to jako lenost jenom mě ? ? ? ?

cool : nekupuj nic dokud nezjistíš čím to je ! ! ! ! ............. vyprdni se na dopisování a začni modelařit ..........

923

No su zvědavý co to pak bude...
Já sám když sem tu byl prvně a měl neco rozdělávat tak si to pamatuju. smile

924

Cus, jestli Ti kolo haze, mel bych jeden tip.. I kdyz uz to tady vlastne padlo. Zkontroluj, jestli nemas servany sestihran.. Nedrzi proste napevno na te hrideli, pravdepodobne pujde lehce sundat. Takze odmontuj kolo a vyzkousej.. Mimochodem to byl Tvuj napad si zakoupit Stampeda bo Ti ho nejaka dobra duse poradila?

Xray XB8 2016 - Hobbywing Xerun XR8 sct, Xerun 1900Kv G2, Hitec servo
Xray XB2 2016 - esc Hobbywing Xerun 120A, Trackstar 5,5T, Savox servo
Precirotate SB401 - esc Hobbywing Xerun 120A, Hobbywing 5,5T G3, Savox servo

925

Vybíral jsem sám ale spíše podle nabídky byl za dobrou cenu líbilo se mi že je "vodeodolny" což hned po přečtení manuálu melo jiný význam... je to Můj první model nikdy jsem za dne Velké auto nemel chtěl jsem s nevím začít a protoze zatím nevím co mě bude bavit tak jsem vzal monstra který je na takove to blbnutí jako dělaný.

Jinak s tim spousty dotazu.. nesem žádný modelář a ani žádný motoristický fanda takže je pro občas i problém pochopit co mám vyměnit když se Pise tehlice nebo unašec.. to se dále dohledat na Google tak s tim neotravuju.

Díky všem který přispívající radami.. Ted jdu zkusit prohodit ty poloosy aLe nejdříve tedy prohodím ty šestihrany a uvidime.. ten kolíček   poloose by to taky Mohl ovlivňovat?