Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Ano na barvě nezáleži toť pravda ale na obrázcích je to obráceně proto mi to vrtá v hlavě to bych to měl zapojené správně přívod mám zespodu a přepad zvrchu u cucáku ............proč teda obrázky jsou obráceně????????
http://www.modelarina.cz/rc-auto-losi-d … 33014.html
Taky je možné, že ti vzniká uvnitř nádrže podtlak a karburátor si nedokáže vytáhnout dost benzínu. Ale je to jen možnost spíše by to chtělo někoho znalého. Těžko se radí po internetu
Tak hadičky mám vyřešeny a snad i naladěný karburátor rozhodně to nejede podle knížky ale musí se přidat na tryskách víc otáček než píší v příručce.A teť skoumám jaké gumy bych koupil ten orginál to je opravdu dost peněz sice hledám hledám ale zatím sem nic nenašel co bych na to koupil.
Jestli stále chcípe, tak kouknout na vzduchové filtry, už jsme to tu řešili, jsou ze špatného materiálu (v mém případě originál moc prodyšné, čili motor bude papat prach, náhrady zase neprodyšné, motor nebude papat ani vzduch :-)
V mém případě ta 23ka moc vyladit nešla během jízdy furt štelování, jak se to zahřálo, jak to zase zchládlo, furt citlivé na nastavení. Teď jezdím 27ccm to je jiné kafe. Už jsem i našel v Hornbachu či kde správný materiál na filtr, ale zase ten čas (spíš se mi nechce) abych vyřízl kruhové filtry.
No gumy, za mě jednoznačně Pro-Line Trencher PL1154-13 (hodnotím, ale ještě jsem neměl čas s nimi jet), jsou i s diskama oproti originálu "za pár šupů". Kvalita asi o 200% někde jinde, guma pevná, mají zpevněné bočnice, čili tak snadné roztržení jako u orig. nehrozí, když jsem prolítr šípkovým keřem. Kvalita vložek taky úplně někde jinde, krásně padnou do gum. Disky pevné, středy zpevněny hliníkovým kroužkem, ale uvidím po prvních nárazech jak na tom budou. Teď už nevim už jsem to zapomněl, jestli gumy Pro-Line pasují jen na kola od HPI, na origo od Losi myslím že ne.
Ano na Losi nejdou asi mi nic jiného nezbyde neš orginál a s filtrem je pravda orginá moc nefunguje a udělat to z molitanu by šlo ale vědět z jakého to je také problém každý výrobce si to hlídá skoušel jsem dva co mám doma a nefungoval tak jsem skusil rozřezat filtr vzduchový z auta ale není to ono bez oleje by to jakš takš jelo ale jak ho naolejuji tak to jet už zase moc nechce.
Zdravím všechny potřebuji radu co za olej do tlumičů .Mám lossinu s tlumiči o průměru 7 mm v knížce je napsán olej 3 000CS
a číslo (TLR5279) ale pod tímto je silikonový olej do diferenciálu.Pokud někdo vlastní taky lossinu to prosím o radu
Děkuji
zdravim nedavno sem si pres inzerat koupil toto auto a protoze sem z benzinem zacatecnik tak se chci zeptat jak casto se ma menit filtr a prej se ma naolejovat tak se ptam jakym zpusobem ho mam naolejovat a jestly staci normalni olej do benzinu nebo nakej spesl
Tady jsou všechny informace : http://www.rcauta.net/forum/forum80-zaklady-o-rc.html
Ahoj,Dessert buggy jsem pořídil před vánoci a zatím žádný problém po cca 3 hodinách provozu,filtr jsem vyčistil a s výměnou motoru případně opravnou sadou počítám.Za tisíc dolarů nečekám zázraky,jezdil jsem autokros a velká buggy s dvěma sedmistovkama vyšla cca na 1,2 mil. Ale jak zde bylo řečeno,je to polotovar se zvýšenými provozními náklady,ty gumy jsou katasrofální a výkon oproti elektru taky nic moc - tahle buggy Vám nenabídne ani spolehlivost ani technickou dokonalost,je to radost z benzínu....No něco jako Alfa romeo...
Ono výkon, to má slušný jen to chce jiný než originální motor. Jinak za tyto peníze myslím solidní vozítko. Pokud se porovnávají nové modely.
Co říkáte pánové na LOSI DBXL-E 4WD Desert Buggy 1:5 RTR - https://www.horizonhobby.de/LOSI-DBXL-E … mp;p=43557
kdyby někdo měl zájem, napište mi umím zajistit výraznou slevu
Nazdar a co tak Losi 5ive B?
Není problém, napiš mi přes SZ
Je velky rozdil mezi https://www.horizonhobby.de/HORIZON-Los … mp;p=44206
nebo klasickou verzi jestli koukam spravne tak Obložení spojky s pružinou 8000ot./min u KANu jestli to chapu dobre jinak jsou stejny?
Mohu požádat o rady zkušenějších?
Pořídil jsem LOSI DBXL-E 4WD Desert Buggy 1:5 RTR vypadá to že originál gumy stojí pěkně zahovno, odchází velmi rychle
- poradíte co obout aby dýl vydržely, jezdím na šotolině + písek
- strašně odchází prachovky hřídelí - prostě je rozsekaj ty šutry od předních kol, má někdo nějaký štít nebo zástěrky před zadní nápravu
např
díky za rady
Naposledy upravil: paviuk (05. 06. 2017 21:37:12)
Gumy a kola jsem psal nahoře - Pro-Line Trencher PL1154-13
Prachovka mi zatím žádná neodešla, štít udělej z polykarbonátu, hliníkového plechu, nebo něčeho co máš k dispozici
Pak dost trpí zadek podvozku
Kus železa budu dávat taky pod přední nárazník, je přeci jen tvrdší jak ten dural a trocha hmotnosti navíc jí neublíží.
Když se kouknu po yt a nebo po forech 8/10 lidi ma klasicky Losi Desert Buggy XL 1:5 4WD RTR ale mne se vic libi verze Losi K&N DBXL 4WD je to kvuli tomu filtru? ze ten filtr nevyhovuje diky za odpoved
Naposledy upravil: Hamme (26. 06. 2017 17:06:44)
Že maj všichni klasické je určitě tím, že ta K&N verze je tu jen nevím 2 roky? Teď už ty auta nikdo moc nekupuje, ceny šly dost nahoru. Filtr snad vyhovuje. Nevim, jak dlouho ale vydrží, od prachu, bláta, jestli se dá vyprat, jestli je to papír tak asi moc ne, cena taky není malá. Jinak krom barvy nic jiného.
A co elekto je tu nová DBXL-E ?
Nějaký zkušenosti na improvizovany vyfuk pouzit nakou zahnutou rourku s vyvodem nad kastli?
Ps.: Kdyby se semnou chtel nekdo podelit o zkusenosti vrele uvitam traba pres Fb Díky.
Ještě 1 otazka sorry za spam nevali se doma nekomu kompletni 1 pneu ? chci ji umistit dozadu muze byt uplne Ko jde jen o facelift za nakej peniz? Díky