1

Téma: Uherské Hradiště - plácek na ježdění / klub

Ahoj,

Chtěl bych se zeptat jestli jezdí někdo s modely rc aut v okolí Uherského Hradiště. Začal jsem s tímhle koníčkem a rád bych si s někým zajezdil.

Lukyn

2

Re: Uherské Hradiště - plácek na ježdění / klub

Nazdar jasné ze někdo jezdí. Co mas za karu?Někdy můžeme jít zajezdit. Já jsem z Dolního Němci.

Losi 5ive, Spektrum DX4S

3

Taky se přidávam....Uh.Brod smile

E-REVO XERUN 150A  2250 kv  Dx3.0

Bylo: ECX Ruckus 2WD 3250kv

4

To jsem mile překvapen,že se najdou i kolem Hradiště frajeři s nadupanými bouráky.:-)

Chtěl jsem začít obecně s modely a v modelářství jsem na doporučení klučiny pro úplné amatéry dva dvoumetrové větroně - které už jsem naboural.:-) Velkou helikoptéru,kterou jsem už naboural.:-) A dvě elektro auta pro začátečníky (ty zatím mé začátky přežily) :-). Jeden je monster track detonator 1:10 se základním stejnosměrným motorem a druhé auto na podvozku tamiya TT-01. Až to prý dostanu do ruky,tak si mám přijít pro něco dalšího.:-)

Napíšu vám SZ kluci a domluvíme se na srázku.

5

Ahoj, Uherske Hradiste neni tak daleko od Kromerize, mam to pul hodky cesty. Kdyby vam to nevadilo, tak bych se k vam pridal.. smile

Xray XB8 2016 - Hobbywing Xerun XR8 sct, Xerun 1900Kv G2, Hitec servo
Xray XB2 2016 - esc Hobbywing Xerun 120A, Trackstar 5,5T, Savox servo
Precirotate SB401 - esc Hobbywing Xerun 120A, Hobbywing 5,5T G3, Savox servo

6

No jasnačka, napsal jsem ti SZ. Už jsme minulý týden vyrazili fára provětrat. KM není sice už tak blízko, ale pořád je to zajímavá dojezdová vzdálenost.

Naposledy upravil: calabajka (21. 05. 2015 12:20:22)

7

zdarec jo v Hluku jezíme 4.... máme více méně cesťáky....:) a jsou i stránky na FB na domluvení stránky...
Rc modeláři Uh.Hradiště-Hluk

velikost 1/10,podvozek himoto 4WD ,střídavý motor 5200kv,baterie 5200mah

8

To je škoda já mám off-road pětinu  a většinou jezdim v Hluku na draze. A kde většinou jezdite.?

Losi 5ive, Spektrum DX4S

9

Tak se mi zdá, že v okolí Hradiště RC nadšenců není tak málo. :-) Hluk je tady kousek, takže toho využijeme a určitě taky dáme srázek. Zatím držíme pravidelně setkání každou sobotu, ale víkend se dá vždycky nějak domluvit.

BTW: Díky Mexxxi za návštěvu, byla to parádička a doufám, že zase brzo zajezdíme...jak budou káry v cajku. big_smile

10

Zdarec jezdíme skoro každou neděli v Hluku u Niobu na parkovyšti . Mezi 16-17h tam skoro vždy jsme .Nenaražime do sebe ,jezdime jen tak.

Naposledy upravil: nascada4wd (06. 06. 2015 10:29:47)

11

7,6 2014 mezi 17:00 - _17:30 budeme jezdit v Hluku u Niobu na parkovyšti budem tam asi 1-2h .Kdo chce at přijde.

12

Zdravim panove smile po delsi odmlce se vracim z5 sem na forum. Vcera jsem na hrubo bagrem z nekolika hromad polozil zaklady nove offroad trate v Babicich u Uherskeho Hradiste. V nejblizsim okoli je co vim tak celkem 7 jezdcu. Vsichni jezdi offroad
ve staji maji :

3 ks E REVO  monster 1:8 stridak
2 ks 1:8 nitro buggy
1 ks 1:5 natural baja
1 ks 1:8 Slash
1 ks 1:8 elektro buggy stridak
1 ks 1:8 Summit stridak

Pokud budete chtit jezdit, bylo by dobre hlavne ze zacatku prilozit ruku k dilu. Ted je potreba s hrabjama a lopatama doladit povrch a skokanky.  Idem tam dneska po obede i kdyz pochybuju ze si to tu nekdo tak rychle precte big_smile

Kdo ma zajem kontaktujte me prosim na 739 318 064

nebo Facebook Svatoslav Dlapa (v profilovce je valejici se kocour)

13

zdravim, panove...Jezdi tady nekdo i pres zimu?? Pripadne mate nejaky typ na jezdeni na kryte draze? Kdyby byla nejaka vyjizdka, tak bych se klidne pridal smile (pravdepodobne i s brachou)
Dik wink

14

ahoj. o kryte draze nevim, ale dokud to pujde tak budem jezdit na draze smile momentalne je to sice trochu s blatickem,ale zase je vetsi sranda smile z kama si ?

15

Čau,čau kde to tam máte přesně a kdy tam tak bejvate??

16

2 Faustus: Mrkni o kousek vyse, Kromeriz.. Ale to neni problem, prijel bych, pokud to je nekde v okoli UH. Kde presne se ta vase draha nachazi???
PS: jinak bahno v pohode, ale v rozumne mire..  My jsme chteli zajit vcera jezdit, ale prehanka nam to trochu pokazila smile

Naposledy upravil: Mexxx (14. 12. 2015 08:41:55)

17

Nazdar hosi,
pokud by se slo nejak hromadne jezdit urcite bych se pridal pokud budu mit cas. Mej te se

Losi 5ive, Spektrum DX4S

18

A kam tedy chodivate jezdit? Pujdu urcite o vikendu nekdy rano/dopoledne.. Tak bych se projel do UH. O trochu vyse se pise o Babicich..??? Diky za radu, doporuceni, kam vyrazit:) snad vyjde i pocasi..

Naposledy upravil: Mexxx (15. 12. 2015 09:43:27)

19

Tady na okrese neni skoro nic alespon o nicem nevim.ja chodim jezdit vsude mozne ale zatim jsem nenasel nic co by stalo za rec. V Babicich jsem jeste nebyl, ale rad bych se tam podival. Kde to tedy je? Da se tam jezdit kdykoliv? Nebo na zavolani? Diky Petr

Losi 5ive, Spektrum DX4S

20

S Elektrem mužem i do Mikovic na bicrosovou dráhu...

21

Tak jsem vcera byl na chvilicku  v Prerove a  lepilo to jako blazen.. Jak byla ta kola tezka (obalena hlinou - jilem), tak se mi podarilo i trochu odlepit gumu u novych kol, ku_va drat mad Buggy se v tom marasmu jezdit da, ale ta truggy trpi..  Mohlo by zacit uz mrznout, aby to proschlo a ztuhlo.
Jinak diky za tip, ja mrknu na ty Mikovice.. smile

22

jak uz jsem psal na zacatku trat je jeste neni, spis jeji zaklady http://www.rajce.net/f996196710
nachází se přesně tady https://www.google.cz/maps/dir//49.1226 … !1e3?hl=cs
snazime se jezdit aspon o vikendech
a bylo by dobre zavolat kdyz pujdete jezdit abych dal vedet majiteli pozemku a pripadne sme mohli zajezdit spolu smile

23

Diky moc za upresneni.jeste jeden dotaz.muze se tam jezdit se spalovakama? Je to docela blizko vesnice tak aby z toho nebyl problem.

Losi 5ive, Spektrum DX4S

24

z jedne strany je hlavni cesta a z druhe jezdi co chvila vlak, s hlukem neni problem smile

25

Zdarec všichni smile Taky začínám s autíčkama a rád bych se přidal na nějaké víkendové ježdění. smile Založil jsem na FB stránku s názvem "RC Autíčka Auta Modely Uherské Hradiště, Veselí nad Moravou, Hluk a okolí" Pokud budete chtít tak se přidejte smilebig_smile