Téma: Zacatecnik RC :-)
Ahojky všem přejí,chtěl bych si pořídit RC auto ,ale nechci kupovat něco co nefunguje,chci něco s čím jezdí už profi.něco jsem našel a pokud někdo kdo se v tom už trochu vyzná ,mohl podívat ,byl bych rad. Děkuji
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahojky všem přejí,chtěl bych si pořídit RC auto ,ale nechci kupovat něco co nefunguje,chci něco s čím jezdí už profi.něco jsem našel a pokud někdo kdo se v tom už trochu vyzná ,mohl podívat ,byl bych rad. Děkuji
WR8 FLUX RTR 2,4 GHz s karosérií Ken Block Ford Fiesta ST RX43
Kde s tím chceš jezdit?
Tak budu se s tím učit teprve ,takže zatím kolem komína ,ale chci se učit s něčím dobrým ,ne s hráčkou :-)
Když tak nějaké stránky doporučit kde nejlépe nakupovat a jaké značky
Tak třeba rcmodelymipa.cz , profimodel.cz ono je to asi jedno. Značka se odvíjí od toho kolik do toho chceš vrazit. Taky se můžeš podívat na modelbazar
Jo ještě asi dobách měl říct,chtěl bych elektro RC a mělo by to být rallye cars
Jak jisté víš jsem zacatecnik ,ale už dlouho si to chci pořídit nechci tu vypadat jak osel ,ale ty v....e oni už na to jsou i brzdy :-D
Ty odkazy co jsi mě poslal jsou fajn ,ale jedny jsou jen bugyny a druhé formule a okruhari co se týká podvozku ,chtěl bych prosím nějaké ,kde najdu i rallye ,děkuji :-)
Tak rally nebo rally cross ,pracoval jsem jako mechanik u WRC a i sám jsem závodil ,ale s finančních důvodu a rodině už to nejde ,tak tohle se mě zda jako dobrá varianta a líbí se mě ta technika,která je dnes k dispozici :-)
Jestli časem uvažuješ i o závodění v nějakém šampionátu, tak si vybírej měřítko modelu 1:10. (je předepsané v pravidlech v rally šampionátech ). Pokud přemýšlíš o stavebnici vhodné pro použití v rally a nechceš si upravovat on road podvozek pro rally tak bych ti doporučil toto:
http://www.mz-racing.net/?page=product_ … mp;id=8798
Naposledy upravil: Zdenaziko (27. 11. 2015 13:39:15)
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.