Re: Kovářovské aktuality-řekni co chceš
To je super, jaké vůbec hlásí počasí na víkend?
http://kofic.rajce.idnes.cz http://www.youtube.com/user/k0f1k https://www.instagram.com/vojtechkofron
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 … 50 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
To je super, jaké vůbec hlásí počasí na víkend?
Foto tady nebo na rajčeti ve složce hormann
Já bych spíš zkusil měkčí vložky než vzorek, na vaší trať bude lepši hrubí pin než špalek,ten je do mokra a bláta
Pro Romana: Ahoj. Tak jak to vypadá z klukama z Příbrami. Přijedete někdo? O použití kol se můžem pobavit mezi jízdami na trati (tady by to bylo na dlouhé romány ) . Co už je doma hormík? Odpoledne nemohu odepisovat jsem na šichtě do půlnoci.
Tak bych to viděl zase na Neděli pojezdit
Já nevím, čekám co Roman, pak budu volat ještě kamarádovi z Podmok s HPI bajou.
Okej, by bylo fajnové
Ježdění ruším, domluvte se mezi sebou sami. Vysvětlení: To, že na trati makám poslední dobou sám jsem si už zvykl, asi nemáte čas (já mám taky svoje starosti a práce, ale občas zajdu něco podělat). Takhle to dál asi nepůjde. Napsal jsem, že půjdem jezdit a někteří za celý týden nejsou schopni napsat, zda půjdou. Ostatní na ně čekají, aby byl termín vyhovující pro všechny a nakonec z toho není nic. Já si půjdu tedy zajezdit sám, až se mi to hodí a už se nebudu na nikoho ohlížet. Jezděte si tedy jak se to hodí vám, dokud je trať ještě sjízdná. Toť vše. Přeberte si to jak chcete, ale snaha jednoho člověka prostě nestačí a to už něco podobného zažívám minimálně podruhé. Zatím Petr.
Já řikal, že bych šel v neděli. Soboty mám práci doma.
Co se týče ježdění , měl jsem na mysli úplně někoho jiného na koho čekám, tedy čekal jsem, teď je mi to už jedno.
S kadou jsme domluvený na půl druhou v neděli
Pro Romana: Ahoj. Tak jak to vypadá z klukama z Příbrami. Přijedete někdo? O použití kol se můžem pobavit mezi jízdami na trati (tady by to bylo na dlouhé romány ) . Co už je doma hormík? Odpoledne nemohu odepisovat jsem na šichtě do půlnoci.
Ahoj Peto moc se omlouvam taky muzem az v nedeli,jinak stale neni bude tenhle tyden
jinak bych ti chtel volat dnes dopoledne jestli muzeme prijet
Tak se nás nakonec sešlo 5 aut, nikdo nejel domu s rozbitým autem, takže za mě super, až zase opět na ten prach. Video žádné není, protože byli všichni na tribuně a řídili.
P.S. synátor Romana bude v budoucích rokách zdatnej konkurent. Řídil MCDčko a na to jak je malej, tak je šikovnej.
Pro RCRT: kluci nemusíte se omlouvat, všichni víme, že toho máte tenhle rok dost a až doděláte trať, tak bude snad všechno jako dřív.
Konečně se ochladilo a začalo pršet. Teď se to bude jezdit, žádný prach, žádné horko.
Pro Romana : Konečně máš s čím jezdit a jak jsem slyšel, tak snad i Kofíček bude mít jiný motor. Teď se to bude jezdit ( tři hormíci, kteří spolu před lety jezdili na tratí u ČB a Nepomuku budou zase spolu). Kdybyste měli chuť s klukama zase zajed pojezdit, tak napiš.
P.S. Co na vaší trati, budovali jste jak jste říkali?
Pro Romana : Konečně máš s čím jezdit a jak jsem slyšel, tak snad i Kofíček bude mít jiný motor. Teď se to bude jezdit ( tři hormíci, kteří spolu před lety jezdili na tratí u ČB a Nepomuku budou zase spolu). Kdybyste měli chuť s klukama zase zajed pojezdit, tak napiš.
P.S. Co na vaší trati, budovali jste jak jste říkali?
Ahoj Petře ano ma ode mne uplně nový motor,který mě zůstal ze starého auta tak doufám že to bude cajk,jinak Kofíček bude určitě vyprávět zůčastnil se když nám bagr zrovna stavěl trať jinak dodám video jak se dělalo
Tak trať u Příbrami pěkně roste. Nevím, kdy ji počítájí zprovoznit, ale vypadá to, že příští rok budem jezdit tři tratě (tedy, když bude zájem) Velká Rovná, Kovářov, Příbram. Budu muset pořídit pro jistotu nějaké náhradní díly na hormíka, nebo radči teď po sezone pořídit HT3 a mít dva hormíky pro případ poruchy na jednom (což se nestává často). Jenom kecám. Moc jsem toho nenaspal a mám hlad, tak blouzním.
Kdyby měl někdo nějaký nápad, kdy jít jezdit tak napište. Sice nevím jak to bude tenhle týden, nebo příští s časem, ale to by se vidělo. Hormíka jsem včera dopoledne připravil (vyčistil, přešel šroubky, nabil baterie a vyměnil benzínové hadičky, které mě trošku minule zlobily). Takže pište a domluvíme konečně ježdění na mokru.
Naposledy upravil: jantar60 (09. 09. 2015 07:41:08)
jj.. tenhle víkend nevim jak to budu mít s časem
Ahoj přemýšleli jsme tuhle sobotu že by jsme přijeli v pátek ještě napíšu víc kdyby to šlo
OK. Napiš a uvidíme. Já se bohužel vyjádřím až ráno v sobotu. V pátek jsem na odpolední a nemohu to sledovat a ještě nevím zda budu mít na 100% čas.
V sobotu 19.9.2015 by se měl jet závod Pohár ČR v Dolním Bukovsku 1/6, ale teď jsem mluvil s pořadatelem a ten mi sděli, že je zatím přihlášeno pouze 5 jezdců. Rozhodne se tedy prý ve čtvrtek zda se pojede či né. V případě, že se pojede, pojedu se tam podívat. Kdyby měl někdo zájem jet se mnou, tak dejte vědět.
Zní to dobře uvidíme jak to celé dopadne
Už je 7 jezdců. Tak snad to vyjde.
Naposledy upravil: jantar60 (15. 09. 2015 18:48:34)
Už 8.
Už 11.