Re: Losi Mini LST
Pokud jsi tam ty podložky dal tak, jak jsem je měl já, tak ti to možná nejde úplně nahoru, protože to máš nové a všechno je ještě moc tuhé (mě to šlo až na doraz). Popřípadě si ještě vyzkoušej, jestli nemáš něco přetažené, třeba úchyt tlumičů v ramenech. Já jsem trochu podvozek snížíl, protože se mi někdy na pevném povrchu auto v prudkých zatáčkách přvracelo a to i přesto, že mám namontované stabilizátory. Zkoušel jsem je vymontovat, abych zjistil, jaký je v tom rozdíl, ale musel jsem to hodit zpátky, páč se to chovalo o poznání hůř. Jediné dobré na tom bylo to, že kola lépe kopírovaly terén při pomalé jízdě a nedocházelo tak často k zastavení auta vlivem kola či kol ve vzduchu (ten středový diferák je dvousečná zbraň). Jinak Ty přední pružiny mi přijdou hodně měkké a tak si asi zkusím sehnat ty tuningové tlumiče se závitovým nastavováním předpětí pružin od 3racing.
Pokud jde o ten regler, tak to je jen zkomolenina, nic víc v tom nehledej.
P.S.: Fotit umíš celkem dobře, aspoň to není romazané, popř. přepálené či neosvětlené, jak tomu většinou bývá. Musím ale uznat, že ty horní vypadají jak od výrobce 8) . Jestli se ti ale kastle nakláni na stranu, a věřím tomu že jo, tak dej ne ty držáky kastle podložky z nějakého měkkého materiálu, ať se vymezí vůle pod sponkami (taky tak předejdeš prodření laku kolem otvorů vzpěrami, což mě se už nepovedlo). Já jsem si pro tem účel nakrájel ne kolečke jedem špunt ze sluchátek Koss Plug, ale stejný efekt bude mít i molitan, běžné špunty do uší apod.