Téma: Uherské Hradiště - plácek na ježdění / klub
Ahoj,
Chtěl bych se zeptat jestli jezdí někdo s modely rc aut v okolí Uherského Hradiště. Začal jsem s tímhle koníčkem a rád bych si s někým zajezdil.
Lukyn
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj,
Chtěl bych se zeptat jestli jezdí někdo s modely rc aut v okolí Uherského Hradiště. Začal jsem s tímhle koníčkem a rád bych si s někým zajezdil.
Lukyn
Nazdar jasné ze někdo jezdí. Co mas za karu?Někdy můžeme jít zajezdit. Já jsem z Dolního Němci.
Taky se přidávam....Uh.Brod
To jsem mile překvapen,že se najdou i kolem Hradiště frajeři s nadupanými bouráky.:-)
Chtěl jsem začít obecně s modely a v modelářství jsem na doporučení klučiny pro úplné amatéry dva dvoumetrové větroně - které už jsem naboural.:-) Velkou helikoptéru,kterou jsem už naboural.:-) A dvě elektro auta pro začátečníky (ty zatím mé začátky přežily) :-). Jeden je monster track detonator 1:10 se základním stejnosměrným motorem a druhé auto na podvozku tamiya TT-01. Až to prý dostanu do ruky,tak si mám přijít pro něco dalšího.:-)
Napíšu vám SZ kluci a domluvíme se na srázku.
Ahoj, Uherske Hradiste neni tak daleko od Kromerize, mam to pul hodky cesty. Kdyby vam to nevadilo, tak bych se k vam pridal..
No jasnačka, napsal jsem ti SZ. Už jsme minulý týden vyrazili fára provětrat. KM není sice už tak blízko, ale pořád je to zajímavá dojezdová vzdálenost.
Naposledy upravil: calabajka (21. 05. 2015 12:20:22)
zdarec jo v Hluku jezíme 4.... máme více méně cesťáky....:) a jsou i stránky na FB na domluvení stránky...
Rc modeláři Uh.Hradiště-Hluk
To je škoda já mám off-road pětinu a většinou jezdim v Hluku na draze. A kde většinou jezdite.?
Tak se mi zdá, že v okolí Hradiště RC nadšenců není tak málo. :-) Hluk je tady kousek, takže toho využijeme a určitě taky dáme srázek. Zatím držíme pravidelně setkání každou sobotu, ale víkend se dá vždycky nějak domluvit.
BTW: Díky Mexxxi za návštěvu, byla to parádička a doufám, že zase brzo zajezdíme...jak budou káry v cajku.
Zdarec jezdíme skoro každou neděli v Hluku u Niobu na parkovyšti . Mezi 16-17h tam skoro vždy jsme .Nenaražime do sebe ,jezdime jen tak.
Naposledy upravil: nascada4wd (06. 06. 2015 10:29:47)
7,6 2014 mezi 17:00 - _17:30 budeme jezdit v Hluku u Niobu na parkovyšti budem tam asi 1-2h .Kdo chce at přijde.
Zdravim panove po delsi odmlce se vracim z5 sem na forum. Vcera jsem na hrubo bagrem z nekolika hromad polozil zaklady nove offroad trate v Babicich u Uherskeho Hradiste. V nejblizsim okoli je co vim tak celkem 7 jezdcu. Vsichni jezdi offroad
ve staji maji :
3 ks E REVO monster 1:8 stridak
2 ks 1:8 nitro buggy
1 ks 1:5 natural baja
1 ks 1:8 Slash
1 ks 1:8 elektro buggy stridak
1 ks 1:8 Summit stridak
Pokud budete chtit jezdit, bylo by dobre hlavne ze zacatku prilozit ruku k dilu. Ted je potreba s hrabjama a lopatama doladit povrch a skokanky. Idem tam dneska po obede i kdyz pochybuju ze si to tu nekdo tak rychle precte
Kdo ma zajem kontaktujte me prosim na 739 318 064
nebo Facebook Svatoslav Dlapa (v profilovce je valejici se kocour)
zdravim, panove...Jezdi tady nekdo i pres zimu?? Pripadne mate nejaky typ na jezdeni na kryte draze? Kdyby byla nejaka vyjizdka, tak bych se klidne pridal (pravdepodobne i s brachou)
Dik
ahoj. o kryte draze nevim, ale dokud to pujde tak budem jezdit na draze momentalne je to sice trochu s blatickem,ale zase je vetsi sranda z kama si ?
Čau,čau kde to tam máte přesně a kdy tam tak bejvate??
2 Faustus: Mrkni o kousek vyse, Kromeriz.. Ale to neni problem, prijel bych, pokud to je nekde v okoli UH. Kde presne se ta vase draha nachazi???
PS: jinak bahno v pohode, ale v rozumne mire.. My jsme chteli zajit vcera jezdit, ale prehanka nam to trochu pokazila
Naposledy upravil: Mexxx (14. 12. 2015 08:41:55)
Nazdar hosi,
pokud by se slo nejak hromadne jezdit urcite bych se pridal pokud budu mit cas. Mej te se
A kam tedy chodivate jezdit? Pujdu urcite o vikendu nekdy rano/dopoledne.. Tak bych se projel do UH. O trochu vyse se pise o Babicich..??? Diky za radu, doporuceni, kam vyrazit:) snad vyjde i pocasi..
Naposledy upravil: Mexxx (15. 12. 2015 09:43:27)
Tady na okrese neni skoro nic alespon o nicem nevim.ja chodim jezdit vsude mozne ale zatim jsem nenasel nic co by stalo za rec. V Babicich jsem jeste nebyl, ale rad bych se tam podival. Kde to tedy je? Da se tam jezdit kdykoliv? Nebo na zavolani? Diky Petr
S Elektrem mužem i do Mikovic na bicrosovou dráhu...
Tak jsem vcera byl na chvilicku v Prerove a lepilo to jako blazen.. Jak byla ta kola tezka (obalena hlinou - jilem), tak se mi podarilo i trochu odlepit gumu u novych kol, ku_va drat Buggy se v tom marasmu jezdit da, ale ta truggy trpi.. Mohlo by zacit uz mrznout, aby to proschlo a ztuhlo.
Jinak diky za tip, ja mrknu na ty Mikovice..
jak uz jsem psal na zacatku trat je jeste neni, spis jeji zaklady http://www.rajce.net/f996196710
nachází se přesně tady https://www.google.cz/maps/dir//49.1226 … !1e3?hl=cs
snazime se jezdit aspon o vikendech
a bylo by dobre zavolat kdyz pujdete jezdit abych dal vedet majiteli pozemku a pripadne sme mohli zajezdit spolu
Diky moc za upresneni.jeste jeden dotaz.muze se tam jezdit se spalovakama? Je to docela blizko vesnice tak aby z toho nebyl problem.
z jedne strany je hlavni cesta a z druhe jezdi co chvila vlak, s hlukem neni problem
Zdarec všichni Taky začínám s autíčkama a rád bych se přidal na nějaké víkendové ježdění. Založil jsem na FB stránku s názvem "RC Autíčka Auta Modely Uherské Hradiště, Veselí nad Moravou, Hluk a okolí" Pokud budete chtít tak se přidejte
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.