1

Téma: Založení "spolku" a další postup ! ! ! ! Důležité ! ! ! !

Nastal čas pohnout se dál a založit oficiální spolek ..... a zaregistrovat se !
Důvod:
Jako spolek můžeme dostávat sponzorské dary a taky žádat o příspěvky město. A to hlavně proto aby členové nemuseli platit členské poplatky a RC tratě se udržovali případně upravovali za tyto finance.

Po založení spolku a zapsání nás všech do "klubu" bude následovat nějaká propagace a stránky "klubu" ...........

Vlastně se nic zásadního nezmění a tak doufám že nikdo neni proti.
Vše zařídím aby byl pro Vás proces co nejméně bolestivý big_smile
Jen bychom se měli jednou všichni sejít a domluvit se ..... vím nebude to snadné , ale věřím že to dáme big_smile

Nějaké dotazy ?

- -  Servis RC modelů :     Fotky    Videa    Blog    Zvuk    Tel:  608 249 147  - -

2

Re: Založení "spolku" a další postup ! ! ! ! Důležité ! ! ! !

Omlouvám se, ale se mnou a s tratí Kovářov nepočítej. Jsem zásadně proti. Kdyby byl problém tak mě vymaž i s romantiku, ale i nadále bych byl rád, kdybych občas mohl za Vámi zajel a zaplatil za jednodenní použití tratě.

Slabý výkon motoru doháním riskatní jízdou.
Byl SAVAGE X 4,6 BIG BLOCK, BAJA FG 2WD, HORMANN TK09,  je Elcon cleon MMX XL,  AXIAL WRAITH v tuningu a hračky buggy reely blue tanga, vrtulník WL Toys 911
http://jantar60.rajce.idnes.cz/

3

Je to tvuj názor , ale proč chceš vymazat to nechapu sdělit nazor se nerovna znicit vše , uvidime , v neděli to proberem a hlavně by se měli vyjadřit všichni a ty platit nemusiš a nebudeš , to by bylo proti všemu co sme budovali , nebo ne? To jako že budem zavodit kdo bude myt lepší skok nebo trat to neberu , dělam to pro to že se sejdem a něco udělame a mame kde jezdit nechci a NEBUDU zavodit co se udělalo tady nebo co mají lepšího v Kovářově o tom to neni , nebo jo????????????????????

Naposledy upravil: mexiko49 (08. 05. 2015 20:49:41)

4

Nemám na to co říc. Nikdo tady nezávodí, co má kdo lepší. My jsme pouze trať trošku vylepšili, aby byla zajímavější. S tratí u tebe to nemá nic společného. Já pouze chci se občas projet, nic víc a to se letos nedaří. Nebudem to dál řešit. Vidím, že jsem jediný problémový. Už vloni jsem říkal, že nechci nic oficiálního, přináší to starosti a neschody a proto Lukáši vymaž mě z vašeho seznamu romantiků i s tratí. Dík a přeji všem dobrou zábavu s rc auty.
P.s. Kdyby jste někdo někdy náhodou chtěl přijet si zajezdit rád vás uvidím. Ondro ty hadice samodřejmě platí, ozvu se až pojedu do Tábora. To je můj poslední příspěvek k rc romantikům. sad

Slabý výkon motoru doháním riskatní jízdou.
Byl SAVAGE X 4,6 BIG BLOCK, BAJA FG 2WD, HORMANN TK09,  je Elcon cleon MMX XL,  AXIAL WRAITH v tuningu a hračky buggy reely blue tanga, vrtulník WL Toys 911
http://jantar60.rajce.idnes.cz/

5

Kdyby ses alespoň zamyslel a případně si zjistil potřebné info , nebo se zeptal než sem začneš vlévat negaci.
Řekni mi alespoň jednu starost navíc která ti plyne z členství ........ Ba naopak by tvá trať byla dotována z klubových financí.
Naprosto nechápu proč se urážíš , když zrovna tobě jako majiteli traťe z toho plynou větší pozitiva než ostatním členům.
Problém asi bude v tom , že ty seš zásadně proti všemu , jen nechápu proč. A já vůl myslel že budete s Ondrou rádi když nebudete muset tratě dotovat z vlastní kapsy. Už se tomu "chvili" věnuju - zjištuju , studuju , investuju do toho dost času a energie a nedělám to proto aby tys měl zase s čím nesouhlasit i když pochybuju že vůbec víš proč.

- -  Servis RC modelů :     Fotky    Videa    Blog    Zvuk    Tel:  608 249 147  - -

6

Jsem rozhodně pro založení spolku. Nejlepší způsob jak financovat tratě a lidi, kteří do nich cpou vlastní peníze. Jen tak dál hoši!

Axial Yeti XL 1 / 8 Monster Buggy Electric 4WD
FG Marder