2,126

Re: TRAXXAS E-maxx 3905 - nový model

Ten rozdíl ceny mezi rameny normálními RPM+těhlice je o dva dolary nižší než RPM sada True-Track kde jsou těhlice a navíc ložiska.

Jedinou výhodu Treu-Track jsem našel jen v tom že je tam o natavení méně.
Já jsem s origo ramenama jak na Maxxovi tak na Revu neměl problém a vydrželi vše.

Za mě je hliník v tomto případě zbytečný.

Tlumiče : origo nejsou špatný , stačí přetěsnit a budou fungovat

- -  Servis RC modelů :     Fotky    Videa    Blog    Zvuk    Tel:  608 249 147  - -

2,127

Hliník je hezký a drahý.
Ale když vidím jak mám osekaný a okrájený ty plastový ramena, bylo by po hliníku raz dva.

Traxxas EMAXX - HPI Flux Tork 2200Kv + regl. HPI Q-Base Brushless

Himoto Monster truck 1:10 rozprodán na díly.Ale byl fajn, když zrovna fungoval.

2,128

hlavne kdyz do neceho narazis tak plast hodne energie pohlti tim ze se proste trochu prohne, hlinik ne a neco to odnese

E-Revo Brushless Mamba Monster 2x 2S, Equilibrium 3.5
REVO 2.5R,  REVO 3.3, 
http://neilz.rajce.idnes.cz/

2,129

Panove diky, ale toto vse uz tu zaznelo. Proto o hliniku na ramena, shocktowery apod jsem nepocital, ale u těch bulkheadu jsem nevedel. Nicméně nejvíc me zajímal ten kit zadni TrueTrack a ty tlumice...

Traxxas E-Maxx brushed (zatím téměř stock)

2,130

Zdravim vsechny, mel bych na vas takovy trochu stupidni dotaz.. Jak moc je e maxx blbuvzdorny? Paklize vynecham vyslovene likvidacni narazy, odchazi hodne dily vlivem unavy materialu? Vsechno je mohutnejsi, vetsi, ale taky auto vazi dobrych 5 kg s baterkama.. Vydrzi nebo se do nej musi porad sypat finance? Trochu pokukuji po necem vetsim a E maxx se mi hodne libi, zatim mam zkusenosti jen s mini revem ( a s tim jsem nadmiru spokojen).
Diky ! wink

Naposledy upravil: Mexxx (05. 05. 2015 11:17:17)

Xray XB8 2016 - Hobbywing Xerun XR8 sct, Xerun 1900Kv G2, Hitec servo
Xray XB2 2016 - esc Hobbywing Xerun 120A, Trackstar 5,5T, Savox servo
Precirotate SB401 - esc Hobbywing Xerun 120A, Hobbywing 5,5T G3, Savox servo

2,131

2Mexxx:
koukám že nikdo fundovanější se Ti nevyjádřil, tak jako nováček (mám E-maxx 3903 asi 3 týdny) řeknu své zkušenosti. Já kupoval Maxxe jetého jako prakticky první auto, takže při koupi jsem vůbec nevěděl, na co koukat a co si ohlídat. První jízdu jsem to hned půjčil blbec synovi kamaráda, kterej hned dal první ránu o zeď. Následně jsem zjistil poškození čepů ramen, ramen na jednom kole a shocktoweru. Jestli už to bylo při koupi nebo to udělal on tou ale fakt velkou prdou nevím a je to fuk. V originál ND to stojí pár stovek, oprava by byla odhadem 400,-, ale já už rovnou koupil všemi doporučované silnější plastové díly RPM. Já s tím už něco nalítal a zatím musím zaklepat, nemám problém, a sadu tomu dávám, užívám si nové hodně solidní auto a zkouším limity a učím se jezdit. Pro klid duše teď se chystám udělat rozborku komplet a rovnou vše dát za RPM, ale pokud nejsi drasťák, asi je to i zbytečný... Takže pokud zůstaneš u originálních dílů, nebude to nijak drahý provoz, já prostě jen pro jistotu investoval peníze možná i jen pro radost. Řekl bych, že E-Maxx je poctivě postavený auto i ve stock verzi.

2,132

Ahojda, diky moc, ze si pisnul! smile Muzu vedet, za kolik si koupil v bazaru? Pac prece jen uz to je hodne, hodne penez za nove, k tomu nejake baterky. chlazeni motoru, regulatoru a jde to hned pres 20 tisic... Trochu ted koukam i na Stampede ve verzi 4x4 stridak, provoz desetiny bude asi unosnejsi a dle zkusenosti by to snad mel byt i drzak. Trochu me odrazovala ta strasne vysoka kastle, ale o neco jde snizit, pak uz to vypada trochu vice k svetu.. Toz nevim wink

Xray XB8 2016 - Hobbywing Xerun XR8 sct, Xerun 1900Kv G2, Hitec servo
Xray XB2 2016 - esc Hobbywing Xerun 120A, Trackstar 5,5T, Savox servo
Precirotate SB401 - esc Hobbywing Xerun 120A, Hobbywing 5,5T G3, Savox servo

2,133

Já koupil asi za 5 už  s baterkama. Ale hned jsem bral další dvě a dobrou nabíječku, ale to se neztratí.

2,134

Pánové, mám dotaz ohledně serva: možná řeším snad zbytečnou starost, ale v jiným topicu (http://www.rcauta.net/forum/topic18277- … servo.html) se dost řešila spotřeba serv vs. dodávanej výkon z reglu. Jenže nikde nejsem schopen vyčíst, co potřebují serva (na hobbykingu nejsou info o "A"), a ani kolik dává regl EVX-2... Prosím o nějaký názor, jestli to vůbec nemám řešit nebo naopak nějak (nevím jak) se tím zabývat. Díky

Naposledy upravil: Twin (27. 05. 2015 15:48:03)

2,135

Ne to neřeš ..... neni důvod u normálního RC auta

- -  Servis RC modelů :     Fotky    Videa    Blog    Zvuk    Tel:  608 249 147  - -

2,136

Já koupil E-maxxe na bazošu nejetýho,jen složenýho už s tím větším rozvorem,s hliníkovým chassis,všechny hliníkový tlumiče s vyrovnávacíma nádržkama,hliníkový parohy,kovové nárazníky a všechny poloosy kov s modrejma manžetkama,stříďák motor Novak ,regl taky Novak.Ramena jsou v plastu.Po první jízdě se mě ještě deset minut třásly ruce.To byl hroznej masakr.Cena byla 8000 Kč i s poštou.Pak jsem ještě koupil dvoumotoráka a dvojkvalt za 5000 ale již jetej na takový blbnutí a mohu říct,že jízda s E-maxxem je zážitek.Trochu jsem nepočítal s tím,že budu potřebovat větší prostor na ježdění,tak teď hledám lokality.