1

Téma: Závody Monster Truck Česká Lípa

V letošním roce bychom chtěli uspořádat seriál závodů MT v České Lípě, a tímto Vás žádáme , napište kdo byste přijel a s čím , myslím měřítko 1:8,1:10 atd. V případě zájmu jdeme do toho. :?:

2

Re: Závody Monster Truck Česká Lípa

Ja jsem ochotny behem roku jet na 2-3 setkani MT takze si vyberu, to nejlepsi co zrovna bude big_smile

Savage SS - Ostrava

3

Já bych taky zajel, můj brácha taky, ale ještě nevíme s jakým autem.
Teď vybíráme, do měsíce koupíme, pak se zůčastníme!!!
PS.: Škoda, že je to tak daleko z Českých Budějovic! :cry:

4

Já bych taky zajel, můj brácha taky, ale ještě nevíme s jakým autem.
Teď vybíráme, do měsíce koupíme, pak se zůčastníme!!!
PS.: Škoda, že je to tak daleko z Českých Budějovic! :cry:

pokud pojedes pres Tabor pridam na benzin/naftu

5

V případě, že by jsme vyjeli, nevidím žádný problém.
A nebo jedině, že by jsme udělali pořádnou trať tady na jihu(bývalý tankodrom, pak motokrosová dráha, teď ideální místo na trať to by nemuselo být marný!

6

V případě, že by jsme vyjeli, nevidím žádný problém.
A nebo jedině, že by jsme udělali pořádnou trať tady na jihu(bývalý tankodrom, pak motokrosová dráha, teď ideální místo na trať to by nemuselo být marný!

motokros draha tady v Tabore je taky, ale nevim momentalne v jakem je stavu

7

Pánové, kdyby jste mě nezdržovali  lol chi chi, tak už budu mít napsaný stavební a závodní pravidla a tento rok, ze jede pod Model klubem Kbely celej seriál MT!!! Mimochodem já jsem prezident MT  8)    lol

8

Co to pro mě znamená že seš prezident MT? :?:

9

taky nevim, asi se musis uklonit  wink

10

to znamena ze ho musime nechat vyhrat jinak priste nic nebude

11

lol volové... mimochodem já nejspíš jezdit MT nebudu... Bylo by právě trapné, kdybych jako prasedent prosíral. Takže bude mě zastupovat synek...

12

Máme tady u Č. Krumlova pozemek, na kterém lze vybudovat dráhu. Stačí se domluvit. big_smile

13

Zcela jsite prijedu yikes) Beru s sebou Revika 1/8.
Muzu pomoct i v zazemi.

14

Ja bych klidne prijel i s brachou.Ja mam Savika25 a bracha ma Tamiu Terru Crusher.Je to ale poradny kus cesty ze Znojma,co bych ale neudelal proto abych se mohl videt s panem Prezidentem MT. lol

15

Taky bych se prijel podivat. Zatim mame jednu elektru Wild Dagger ( ale karosérie Citroen 2CV - ala Carson ) a myslím, že brzy pribude dalsi MT. Nejspis taky elektra, takze bychom prijeli dva a pokud by se nasel jeste nekdo z jihu Cech, tak by i cesta do takové dalky rychleji utekla  big_smile

16

Taky bych se prijel podivat. Zatim mame jednu elektru Wild Dagger ( ale karosérie Citroen 2CV - ala Carson ) a myslím, že brzy pribude dalsi MT. Nejspis taky elektra, takze bychom prijeli dva a pokud by se nasel jeste nekdo z jihu Cech, tak by i cesta do takové dalky rychleji utekla  big_smile

jiz jsem zde psal ze pridam na palivo do auta,jsem z Tabora

17

Tak jak to ve finale dopadlo?

18

v průběhu léta byl uspořádán volný závod buggy a  MT  a  a dorazili celkem 3 jezdci z MT. Tato účast nás od pořádání seriálu vcelku odradila.Přesto chystáme až budou příznivé sněhové podmínky zimní závod MT.

19

Je toškoda, protože trať je pro MT perfektní

20

Ja tak nejak doufam, ze ted se povede tech jezdcu s modely MT nasbirat vice. Jen v mem okoli si treba Saviky koupilo dost lidi a vim, ze jsou ochotni jezdit po cele republice a ja uz se brzy pridam smile

21

A co takhle necekat na leto a prijet zmerit sily za 14 dnu (26.11.2005) do haly v Lanskroune vice na http://masters.cz/dispatcher1.php?id=11297429077 nebo primo u poradatele na http://www.novaracing.tyhan.cz/

22

No ja mam savika uz na ceste a uz striham metr (jenom nevim jak ten metr bude dlouhej), kamarad ceka na penizky, takze nekdy v lednu a svagr pokud mu zbydou nejaky penizky, de do toho taky, vsichni 3 jsme ze Straze pod Ralskem, takze pohodicka, ten Lanskroun zni zajimave, mam v Letohrade tetu, takze by se to dalo skloubit, ale bohuzel savika jeste nemam v ruc a budu se s nim teprva ucit, ale aspon jako inpirace by to mohlo byt dobre, popremyslim o tom (ale 24.11. jdu na trhani poslednich 2 moudraku, tak nevim nevim)

23

(ale 24.11. jdu na trhani poslednich 2 moudraku, tak nevim nevim)

Neboj bude to u ledu  big_smile

24

zájem potvrzen, maximální účast s ohledem na povinnosti.

25

V letošním roce bychom chtěli uspořádat seriál závodů MT v České Lípě, a tímto Vás žádáme , napište kdo byste přijel a s čím , myslím měřítko 1:8,1:10 atd. V případě zájmu jdeme do toho. :?:

Taky přijedu,REVO.Jen si myslím že letos toho moc nestihnete wink

XRAY NT1 PRO / Sonic 2,11ccm ProStock .12
Xray XB4
Spektrum DX3R