1

Téma: Důležitá oznámení

Pro všechna opravdu zásadní oznámení týkající se RCRT.

- -  Servis RC modelů :     Fotky    Videa    Blog    Zvuk    Tel:  608 249 147  - -

2

Re: Důležitá oznámení

Ahoj, předem se omlouvám za to, že jsem nikomu nedal nic vědět....sám takové chování přímo nesnáším a udělám to taky... kdyby mi nezavolal Luki, tak jsem asi nenapsal doteď. Ale co se stalo, nedá se odestát. Moje svědomí  se s tím musí porovnat samo.
Chci Vám jen oznámit, že letošní sezonu totálně vypouštím....důvodů je více.... nechám si je, pokud dovolíte, pro sebe.
Neříkám , že si nepůjdu občas zajezdit...ale to je asi tak vše....smekám před Váma klobouk, že se snažíte dorazit to, o čem jsme na podzim tak vzletně mluvili, včetně mně, ale já bohužel pokračovat nemůžu... letos 100% ne...
A pokud bych snad někdy zavítal...doufám že mne nevyhodíte...
Přeju hodně tongue rozbitých aut tongue a ať se daří.

Savage FLUX HP tuning - Futaba 4PL  / Multiplex Funcopter v2         byl E-Savage
naše RC kalkulačka        Foto   Video

3

Moc díky Fíku za tvé upřímné přání tongue a ty můžeš zavítat vždy Fíčku ........ nejsme ROMANTICI jen hubou lol
Ať se ti daří a tvé problémy pominou ........ wink

- -  Servis RC modelů :     Fotky    Videa    Blog    Zvuk    Tel:  608 249 147  - -

4

Fiku to neřeš když to pude radi tě uvidíme,hlavně at to vše dobře dopadne.

5

V pondělí 14.9.2015 odjíždím pracovně na měsíc do Francie , takže kdo má u mě auta přijeďte si pro ně.
Kdo ještě něco na rychlo potřebuje , tak nečekejte.