Čus všichni. Měl bych jeden dotaz ohledně srazu. Budem letos jezdit nějak pravidelně jako minulý rok (1 krát za 14 dní v sobotu), nebo podle počasí a jak, kdo bude mít čas. Jestli Mejra sehnal dalšího naturála, tak je nás už dost (doufám, že se ještě někdo přidá ) na to, aby se vždy někdo našel, kdo by šel jezdit.
Jinak minule ježdění se mi líbilo (čím víc aut-tím lepší zábava), akorát jako domácí, jsem moc nejezdil, neboť jsem chtěl, aby si zajezdili ty co přijeli z daleka a někdo musel auta vymotávat z hadic . Už se těším k Ondrovi, tam si to vynahradím.
Vzkaz pro Ondru: udělej v zatáčkách pořádné mantinely, protože romantici jezdí zkratkami jak jeptiška z četníků (1 hodinu jsme s kofíčkem vymýšleli jeden úsek se zatáčkami a po 30 minutách tu už nikdo nerespektoval)
Naposledy upravil: jantar60 (04. 04. 2015 14:47:26)
Slabý výkon motoru doháním riskatní jízdou. Byl SAVAGE X 4,6 BIG BLOCK, BAJA FG 2WD, HORMANN TK09, je
Elcon cleon MMX XL, AXIAL WRAITH v tuningu a hračky buggy reely blue tanga, vrtulník WL Toys 911 http://jantar60.rajce.idnes.cz/