Téma: INFORMACE o nás
Fík vyhověl mé žádosti a zřídil nám tuhle sekci. Chtěl jsem jí proto , abychom se mohli domluvit na srazu a poježdění na jednom místě a nepřebíhat z tématu jedné tratě na druhou.
Tento název jsem zvolil protože klub asi nejsme a nebudem , jsme prostě zcela neurčitá banda romantiků které baví zuřivě lítat po trati nebo kdekoli jinde a třeba i né tak zuřivě. Tábor je v názvu protože je asi uprostřed , jižní čechy jsem tam nedal protože "naše" traťe tak úplně v jč. nejsou a dobří lidé sem jezdí ze širokého okolí a za to jim také děkujem.
To, že nejsme klub znamená, že nebudou ani žádné členské poplatky.
Tímto se nesnažím nikoho znásilnit ani k ničemu nutit , jen dělám co mě baví a snažím se dát dohromady ty co sdílí stejné nadšení , protože je nás v této zemi málo , musíme se sjíždět z větších vzdáleností. Každý z nás už jezdil sám a tak ví že to není úplně ono a navíc na srazech půlku času prokecáme , upřímně - s manželkou si o tom doma moc nepokecám.
Tratě jsou určeny pro auta 1:5 a 1:6 a proto se na nich dá jezdit čímkoli a nám je jedno s čím si u nás chcete zajezdit , jestli je to elektra nebo spalovák , desetina nebo pětina.
Cena : jediné co zaplatíte je vaše spotřeba ať už tím myslíme cokoli , benzín do auta kterým přijedete nebo do vašeho modelu , energie v aku , vaše jídlo a pití ..........
Domovská trať : Velká Rovná - majitel : Mexiko49 ( Ondra )
Rozměry tratě: Velká Rovná - plac 60 x 40m střední délka dráhy 270m šířka dráhy 3-5m
Kde nás najít: Velká Rovná - klikni 49°28'34.531"N, 14°56'16.549"E
Náčelník Romantiků : Tábor - Lukidol (Lukas) - Traxxas Revo 3.3 , Summit , Revo VXL , Kyosho MadForce ,
Reely Firestar , Thunder Tiger AT-10 es
RCR (RCRomantici) : Kovářov
- Koficek (Vojta) - Hormann HT2 TK09
- Vlcisko (Kamil) - Traxxas Summit , Revo VXL
- Kada (Tomáš) - MCD Race Runner V4
Velká Rovná - Mexiko49 (Ondra) - HPI Baja 5B , Traxxas E-Revo
- Kachnis (Káťa) a její škubánek - FG Baja
Černovice - Fik (Vláďa) - HPI Savage FLUX
- Wirda (Petr) - HPI Savage FLUX
Chýnov - Mickeymach (Tomačo) - Hormann HT2 TK10 , FG Marder 4WD , HPI Savage XS
Pacov - Pavel F - FG Marder , Axial Yeti XL
Příbram - Roman1102 - Hormann HT2 TK9
Senohraby - Mejra (Mirek) - HPI Baja 5B , Traxxas E-Revo
Tábor - Pavelbeny (Pavel) - Maverick Blackout
... a další, které neznám a ani nejsou na fóru.
Rádi uvidíme kohokoli , kdo si s námi přijede zajezdit
Pokud by někdo s něčím co je zde napsáno nesouhlasil , nebo by v seznamu RCR nechtěl nebo chtěl být , tak to napište do připomínek a pokud by to bylo intimní tak SZ
Fotky a videa nevkládat sem , ale do příslušných sekcí a témat.
Naposledy upravil: Lukidol (03. 09. 2015 16:30:08)