1

Téma: Chci koupit Marder

Poradte prosim zda nove a nebo jete?a kde jej pořídit děkuji za pomoc.

2

Re: Chci koupit Marder

Pokud máš dost peněz,tak novej a pokud ne,klidně i starší.Starší na mobelbazaru,novější u AutoBayer v Brně či DMK asi z Domažlic.
Pokud u staršího dotyčnej se staral o vzd.filtr a dával dost oleje,neni moc věcí co by se mohlo pokazit.

3

DMK je z Chebu - p. Kubička

4

Pokiaľ si zo severnej Moravy tak v Šenove u Rajdusa. Nové a dokáže dodať aj jazdené.

5

Moc dik za prvotní rady a mam dotaz stačí ten marder ten v základu a nebo jelpší ten race? je tam rozdíl zhruba 4 tisic?no a do leoparda to nevim do toho se mě moc nechce?dik moc za vaše postřehy.

6

Pokud by to nevadilo,bylo by dobrý napsat odkud asi tak seš.Pak se nechá víc vykoumat.
Marder Race má už v základu olejový štelovací tlumiče.Dost prima.Ten zákl.Marder jen nestavitelný plastový.Něco jako TT-01.
Leopard je už čistě závodní stroj.Dost nastavování.Teda možnýho.Na poježdění jen tak stačí zákl. Marder.Pokud chceš trochu lepší,tak radši ten Race.Mam ho a spokojenost.

7

Pokud by to nevadilo,bylo by dobrý napsat odkud asi tak seš.Pak se nechá víc vykoumat.
Marder Race má už v základu olejový štelovací tlumiče.Dost prima.Ten zákl.Marder jen nestavitelný plastový.Něco jako TT-01.
Leopard je už čistě závodní stroj.Dost nastavování.Teda možnýho.Na poježdění jen tak stačí zákl. Marder.Pokud chceš trochu lepší,tak radši ten Race.Mam ho a spokojenost.

Chtěl bych vidět, jak dlouho by na Marderovi vydrželi plast. tlumiče, jak píšeš. Je to samozřejmě nesmysl.

8

Chtěl bych vidět, jak dlouho by na Marderovi vydrželi plast. tlumiče, jak píšeš. Je to samozřejmě nesmysl.

Kluk tady z Plzně je měl na autě asi rok.Před 2 měsící ho prodal.A nijak si nestěžoval.A že ho nešetřil.

9

A mam dojem,že je má na autě i rogi.Pokud teda už nekoupil olejáky.

10

No nevím - už jsem pár Marderů viděl a žádná z nich neměl plastové tlumiče.

11

Tlmiče sú kovové, len oká sú plastové a nie sú nastaviteľné tou maticou.

12

Přesně tak to je - žádné plastové tlumiče (psal jsem, že je to nesmysl a tak to prostě je).