Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Já půjdu jestli nebude zase nějaká kravina co mi to překazí. Koupil jsem si ještě jednu baterku tak budu jezdit dokud to nezdechne
Já můžu v sobotu i v neděli. Řešil bych to podle počasí a podle toho, kdo kdy může, aby nás bylo co nejvíc.
Já bych rád neděličku Snad vyjde počasí, ještě to chce předpověď, protože dneska je zima jako kráva
Počasí hlasí snad dobré (hlavně, aby nepršelo, zima nevadí).
Tak trať je připravena viz téma trať Kovářov.
Jestli jsem dobře četl a informoval se tak převážná část z nás může hlavně v něděli. Termín bych navrhoval tedy 22.3.2015 od 13.00 hod - trať Kovářov. Jestli to vyjde (kvůli počasi) tak tam budu já s hormanem, Kofíček s hormanem, Kada s MCD, Lukidou nevím s čím , Mickeymach s mardrem, Tomáč z ČB s HPI, Mejra s HPI (nevím zda může v neděli), možná Vlčisko se summitem a pak ještě nenapsali ostatní romantici.
Je to na dobré cestě... tedy auto, pocasi moc nee. Neděle je zatím vyhovovací :-)
Naposledy upravil: Mejra (19. 03. 2015 20:07:55)
Předpověď počasí se na internetu mění každý den. Tak uvidíme. Dám zase v neděli dopoledne info jak to vypadá.
Tak podle předpovědi by počasí mělo vyjít. Ráno okolo 07.00 hod slabolinký déšť a okolo 13.00 hodin skoro jasno a 6° C.
Uvidíme zítra. Během dne napište , kdo přijede. Občerstvení tentokrát bohužel nebude, nevěděli jsme zda to vyjde. Sorry.
V pohode hlavne ze pojezdime
Ahoj Kačenka je na slovensku a ja nemam eště hotové auto tak večer skouknu fotky,a mam docela dost prace tak přiště
Já přijedu :-)
Ahoj nevim kam to dat tak třeba sem příští tejden v neděli 12.7 by sme mohli vyrazit do kovářova pojezdit ja mužu katka taky tak kdo se přidá. Psal sem Petrovi tak uvidíme.
ja s pavlem by sme jeli ted zalezi co nacelnik jakoz to servisman
To je dobrý nápad. Uz nad tím delsi dobu přemýšlím :-)
Vzal bys mi ukázat helinu?
Vzit ji můžu
To by bylo fajn
Já spíš v neděli, klidně obojí.
ahoj já nevim jak to budu stíhat mám toho nějak moc,zejtra by to možná šlo ale nevím.
Já tam taky budu