Re: Beztrestné území orálního průjmu
Tak to ja jsem na tom stejne,minimalne jednou tydne si jdu zajezdit na Dynin,taky bych to nevydrzel
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 … 6 7 8 9 10 11 12 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tak to ja jsem na tom stejne,minimalne jednou tydne si jdu zajezdit na Dynin,taky bych to nevydrzel
Dneska jsem to už nevydržel a vytáhnul stroje, je hezky a chtěl jsem vyzkoušet nové, údajně párkrát jeté baterky. Tak v Revu něco chrčí a Baja nejde ani nastartovat tak asi takhle
Takže jsi na to neměl radši ani sahat
Já proháním občas wraitha.
Naposledy upravil: jantar60 (07. 02. 2015 19:11:16)
Ja na sneh nedám dopustiť.
jo jo nechat ležet a opravovat až na dráze
Na dráze se má jezdit
Tak jsem dnes projel fotky a videa z ježdění r.2014 a už mě zima začíná štvát. Těším se chlapi až se už konečně sejdem, pokecáme a pojezdíme. Nejlepší video co mě pobavilo je dvojité salto e-reva v podání pilota Mejri. Snad letos zvládne trojité.
Zdravim v novem roce.V sobotu přijede bagr schne drahu tak potom dodam rozmery,co je už tet jasne že tribuna bude o kousek dal a u ni parkoviště pro auta(velky) z druhe strany bude skušební draha, protože na te louce co se parkovalo budou stromky.To je zatim vse co vim urcite,už aby sme se sesli.:D
Doufám, že se letos sejdem úplně všichni najednou (to by byla pecka ). Některé ještě osobně neznám a nejsou ani na našem seznamu romantiků (luki určitě doplní ).
Jasně kasli jsem polepil tak můžu zase ničit
Nevíte někdo, jak je na tom Roman1102 se svým leopardem?
Nebo Romane dej vědět jak jseš na tom.
Dík za info.
Zpráva pro Lukidola: Jednou jsi mi v příspěvku napsal-Peťane ty seš vološťouch. Já ti napsal, že nevím co to je a teď ten příspěvek četla moje dcera a doma mi už nikdo jinak neřekne. Dík vyřídíme si to na trati jako chlapi(navrhuji 5 kol jezdit v protisměru a který auto vydrží, ten vyhrál)
Koukam ze to bude paradni pojezdeni kdy se tedy sejdem,uz je datum? Myslim tim so nebo nedeli? Abych se podle toho zaridil
Jestli to bylo na me,tak ja uz jsem pred tydnem do ,srazy' psal ze jsem pro nedeli,tak se ptam znovu
Tomáš Soukup-termím se upřesní myslím nepozději do středy. Volil bych den, kdy může nejvíc lidí (taky záleží na počasí). Jinak čas bude asi zase od 13.00 hod jako vždy. Budu se těšit.
Jinak bude asi následovat další termín ve velké Rovné u Ondry a tak to asi zase půjde až do zimy. Takže ježdění si určitě užijem.
Tak ja to risknu a vemu si volno na nedeli a budu doufat,ze vic lidi bude pro nedeli
já jsem také pro neděli
já bych šel taky jezdit... asi nejlépe v neděli, v sobotu nevim jestli budu doma
Tak první info o počasí. Obloha šedá, mrholí, na déšť to podle předpovědi nevypadá. Každopádně určitě se vyplatí teplé oblečení. Teď jsem byl na trati udělat poslední úpravy a vypadá to dobře. Noční deštík trať jen lehce zmočil, takže super. V 11.00 hod dám další info. Zatím.