Téma: Chci koupit Marder
Poradte prosim zda nove a nebo jete?a kde jej pořídit děkuji za pomoc.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Poradte prosim zda nove a nebo jete?a kde jej pořídit děkuji za pomoc.
Pokud máš dost peněz,tak novej a pokud ne,klidně i starší.Starší na mobelbazaru,novější u AutoBayer v Brně či DMK asi z Domažlic.
Pokud u staršího dotyčnej se staral o vzd.filtr a dával dost oleje,neni moc věcí co by se mohlo pokazit.
DMK je z Chebu - p. Kubička
Pokiaľ si zo severnej Moravy tak v Šenove u Rajdusa. Nové a dokáže dodať aj jazdené.
Moc dik za prvotní rady a mam dotaz stačí ten marder ten v základu a nebo jelpší ten race? je tam rozdíl zhruba 4 tisic?no a do leoparda to nevim do toho se mě moc nechce?dik moc za vaše postřehy.
Pokud by to nevadilo,bylo by dobrý napsat odkud asi tak seš.Pak se nechá víc vykoumat.
Marder Race má už v základu olejový štelovací tlumiče.Dost prima.Ten zákl.Marder jen nestavitelný plastový.Něco jako TT-01.
Leopard je už čistě závodní stroj.Dost nastavování.Teda možnýho.Na poježdění jen tak stačí zákl. Marder.Pokud chceš trochu lepší,tak radši ten Race.Mam ho a spokojenost.
Pokud by to nevadilo,bylo by dobrý napsat odkud asi tak seš.Pak se nechá víc vykoumat.
Marder Race má už v základu olejový štelovací tlumiče.Dost prima.Ten zákl.Marder jen nestavitelný plastový.Něco jako TT-01.
Leopard je už čistě závodní stroj.Dost nastavování.Teda možnýho.Na poježdění jen tak stačí zákl. Marder.Pokud chceš trochu lepší,tak radši ten Race.Mam ho a spokojenost.
Chtěl bych vidět, jak dlouho by na Marderovi vydrželi plast. tlumiče, jak píšeš. Je to samozřejmě nesmysl.
Chtěl bych vidět, jak dlouho by na Marderovi vydrželi plast. tlumiče, jak píšeš. Je to samozřejmě nesmysl.
Kluk tady z Plzně je měl na autě asi rok.Před 2 měsící ho prodal.A nijak si nestěžoval.A že ho nešetřil.
A mam dojem,že je má na autě i rogi.Pokud teda už nekoupil olejáky.
No nevím - už jsem pár Marderů viděl a žádná z nich neměl plastové tlumiče.
Tlmiče sú kovové, len oká sú plastové a nie sú nastaviteľné tou maticou.
Přesně tak to je - žádné plastové tlumiče (psal jsem, že je to nesmysl a tak to prostě je).
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.