To se neboj, že by požíval destilku. Igor je takovej člověk, kterej dělá vše poctivě :-) Když se podíváš na jeho web masters.cz nebo na jeho videa na you tubu, pochopíš. Mimochodem jsem se s ním už párkrát potkal osobně a měl možnost si s ním pokecat a je docela fajn.
Jinak máš pravdu, destilka je opravdu nevodivá.
Ještě k tomu spreji, když to neuděláš opravdu poctivě (viděl jsem borce, kterej prsknul trochu spreje na víčko přijímače - což je samozřejmě absolutně k ničemu) je to k ničemu. Prostě všechno chce svoje. Plati dip když ti někde nebude těsnit, je taky k ničemu... SORRY, to už je fakt off topic!!
Máš podlepenou karoserii? Já tu první totiž docela rychle prodřel, když jsem v rychlosti klouzal po asfaltu po střeše a pak mi prdla při nárazu. Od tý doby co je podlepená je klid.
TLR 22 SCT 2.0 + TLR 22 4.0 2WD + LCRacing sand buggy 1:14 + LCRacing EMB-1 + TeamC 2WD buggy Jekkyl 1:10 + onroad Basher BSR BT-4 1/10 4WD 1:10 + LRP Blast TC rallye => bývalo Himoto Zenit MT model 2014 2,4GHz 1:10, SWORKZ S104 EK1, TeamC TS2 Team Edition 2WD 1:10 short, Serpent Cobra 1:8 Buggy, HSP Troian 1:16