Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Pěkny foto, jak máš zabezpečenyho Xeruna proti vodě?
Platidipom
nieco z expedičky Vodny Svet - HRON
mud
Krasny fotky krasny auto, ale ze Te to v tom bahne a vode bavi... Kdyz si pak predstavim ty hodiny prace pri odbahneni a vysouseni a nejspis i vymene vsech lozisek tak bych do te kaluze asi v zivote nevjel...
Regl mas v plastidipu, ale co motor mas nejak zabezpecenej proti vode? Motor ma zadni vicko lozisko kryte nalepkou takze dobry, ale predni lozisko otvory pro upevneni motoru a senzorovy konektor? Senzored asi nejezdis?
alee kde hodiny za 30min je to hotove -pridem domov vytiahnem hadicu poriadne vystriekam vyfukam kompresorom do sucha premazem komplet a hotovo Summit mam 3roky a nijako mu to neškodi - ložiska menim 2x za rok ked su new tak ich vytesnim no a motor je na 95%vodotesny od vyroby a miesta skade by sa mohla dostat voda dnu su tiež dipnute.vsetko je na 1000%wp aj ventilatory senzorovy konektor taktiež dip.
Pekna sada fotek. Bydlite nekde kousek od sebe nebo musite jezdit daleko na takove srazy?
vdaka ... byvame kusok 13km
po dvoch dnoch konečne prestalo pršať tak sme vybehli na prieskum
vyrazili sme na prieskum stareho-JRD
JRD- level II Rockrace
Moc pekne fotky. Mas nejak zajistene odfukovaci otvory v rafcich kdyz jezdis do vody? Ja je skusil zalepit ale se me v rychlosti nafukuje kazde kolo jinak a kdyz zastavim tak mektery kolo zustane nafuceny a nektery ne... Ono neni problem utesnit otvory v rafku ale utesnit netesnosti mezi gumou a rafkem. Nebo mas provrtane i gumy?
gumy nikdy nevrtam podla mna je to blbosť...su zalepene klasickou izolačkou a drži kym ju neodlepim.no mne sa nenafukuju ved preto ich lepim nemam rad ballon efekt auto je skoro neovladatelne apropo zo summitom jazdim 99%pomaly ...netesnosti medzi rafikom a gumou nemam kolesa mam v super stave nato ze niektore tahaju 3ti rok ale tak to je tym ze mam viac sad gum a nenicim len jedny a vzdy pribudajuuuu
prišli MASHER kolesa nooo su primarne urcene pre MAXXISA aaale ved . . . .
paraaada konecne nasnezilo ... hned som bral Virusa do prirody no na fotenie nebolo noc casu
dnes to bolo veselsie ako vcera-nebol som sam
drift a bashing
Pěkné palec nahoru
No tak za fotky, jejich kompozici a nápad máš za 1*. Čím fotíš? Ty reflektory na světelný rampě jsou originál?
vdaka-je to fotene Nokiou N8 a ktoru rampu myslis?hore rampa je origo len LED som vymenil a dole pod naraznikom je home made.
Naposledy upravil: vyprošťovák (04. 02. 2015 08:45:15)