Tak začátkem února jsem si pořídil taky Revo 3.3 Sice bazarovku, ale byl jsem se na to podívat osobně a vypadalo fakt v top stavu. Snad tam nebude žádná skrytá vada, která by se projevila časem.
Auto startuje celkem v pohodě, nezdechá, motor je ostrej a jede celkem slušně si myslím. Ale po zahřátí (vyjetí třeba půl nádrže) když zastavím, tak to má takový zvláštní zvuk. Chvilku si vrčí na volnoběh normálně v klidu "potichu" a pak se otáčky lehce zvýší a auto jde malinko do záběru (když stojí na zemi tak se ani nerozjede, jen malinko pocukává možná, ale když ho vemu do vzduchu tak se kola trochu točí) a jen občas to spadne zpět na ten klidný volnoběh, ale za chvilku se to zase vyhoupne nahoru . Někde jsem se dočetl, že to může být přehřátím motoru, ale přitom směs bych měl mít bohatější (soudím podle kouře z výfuku, který vychází téměř pořád při jízdě a výkon neztrácí si myslím)
1) nestalo se Vám někdy něco podobného?
2) doporučili by jste mi nějaký levný teploměr, abych mohl měřit teploty motoru?
A když auto rozjedu téměř na plný koule a pak jedu chvilku jen tak na volnoběh a začnu brzdit, tak to taky vydává taky divný zvuky, ale nevím jestli to není těma převodama nebo mám přitáhnout trochu víc brzdu a bohužel to nemám ani s kým srovnat, když v mém okolí nikdo Revo nemá .. Já jsem na ty zvuky asi úchyl, mám strach že tomu něco je a nechci aby se mi to pokazilo všechno musí být perfektní
3) Je náročné rozebrat motor, spíš spojku a případně převodovku? Mám strach že už bych to nedal dohromady nebo to nějak zmršil
Na druhou stranu, když si to nevyzkouším, tak se to ani nenaučím To je asi všechno co mě zatím napadá, nejspíš toho bude časem ještě víc doufám, že se najde někdo, kdo by si o tom se mnou popovídal, ať v tom nejsem sám aspoň virtuálně
(moje první video, pokus, zkouška - https://www.youtube.com/watch?v=YDkwWTu … kc0pbuMww)