Téma: Himoto Monster EMXT-1
Vazeni jezdci, prosim Vas o radu zda-li do uvedeneho modelu muzu pouzit battery pack Ni-Mh s kapacitou 4000 mAh, kdyz v navodu uvadi max. 3600mAh. Nemuzu neco "odpalit"? Je jasne, ze na lepsi pojezdeni bude treba vice takovych packu. Jakou zakoupit nabijecku? Dodavana nabijecka si s takovymto jednim packem hraje celou noc :-( A doporucili byste mi u tohoto modelu upgrade o brushless set?
Zatim jsem jezdil dohromady asi 1hodinu a za tu dobu se mi prihodilo, ze jednou fungovalo pouze servo na otaceni kol a reakce na plyn nebyla zadna. Vzal jsem auto do ruky, pomackal kabely kolem motoru a zase frcelo. Po chvili (pred vybitim) zaclo auto pri jizde dopredu poskubavat, pri jizde zpet byl chod plynuly, nabil jsem a zase OK. Pri posledni jizde jsem levym prednim kolem narazil v plne rychlosti do pevne prekazky a praskl sloupek rizeni. Cekam na novy. Vim, ze za tento kup me tu nikdo nepochvali, ale zacinam a musim se k tem Traxxasum a HPickum nebo FGickum nejak dopracovat. Co mi u tohoto modelu doporucite obmenit, ze zkusenosti? Predem Vam dekuji za cenne rady.
Naposledy upravil: Lukidol (04. 01. 2015 04:04:58)