1

Téma: Jaký disky a kola pro 1:8?

Ahoj kluci.
Nemám v tomhle velký přehled, navíc výrobci jsou kur.. a neudávají základní rozměry, proto doufám v přehled znalejších. Jaký sehnat levný klasický, i 40-kový disky se 17mm hexem? Proline teď mají disky/pneu ála Traxxas, což se mi nelíbí a nemůžu použít nový disky na starší pneu a ostatní značky jsou pro mě španělskou vesnicí. Ještě snad Losi mají disky serie 400 a 320 (ty jsou klasický rozměr Savage/Revo), ale nejsou k sehnání. Pak jsem našel od Thunder tigeru, ale tam snad už vůbec není možný sehnat údaje o velikosti disku a hexu no a další značky už mě nenapadají. Takže jestli někdo můžete poradit, uděláte radost určitě většímu počtu lidí než jen mě.

Historie: Academy Road Runner II, Tamiya Dirt Thrasher, Carson E-Crasher, HPI Firestorm flux + HPI Blitz brushless.
Současnost: HPI Savage Flux, Thunder Tiger Phoenix/AT-10 (synův)

2

Re: Jaký disky a kola pro 1:8?

Pro 1:8 monster??
Kvalitní jsou disky od Axialu - 8spoke
http://www.axialracing.com/products?utf … rds=8spoke
ty horní tři jsou za rozumnou cenu a ne beadlocky
AX8008, AX8009, AX8012

Savage FLUX HP tuning - Futaba 4PL  / Multiplex Funcopter v2         byl E-Savage
naše RC kalkulačka        Foto   Video

3

Re: Jaký disky a kola pro 1:8?

O vánocích jsem pohledal všude kde jsem mohl a levný disky jsou snad jen v klasickým průměru myslím 83mm (savage, maxx). Ve 40-cítkách snad jen ty Axialy (viz. výš) a doprodejový Proliny (ale i tak není cena okolo 13-ti dolarů za pár disků nic extra), další značky neudávají rozměry, nebo hexy, případně jsou ceny ještě vyšší než u Axiálů a Prolinů.

Historie: Academy Road Runner II, Tamiya Dirt Thrasher, Carson E-Crasher, HPI Firestorm flux + HPI Blitz brushless.
Současnost: HPI Savage Flux, Thunder Tiger Phoenix/AT-10 (synův)