876

Re: TRAXXAS Stampede 4X4 VXL

Pro-Line Interco TSL SX Super Swamper 2.8″ moc pěkný kolečka pro naše káry.

http://www.rc-news.de/wp-content/uploads/2014/10/Pro-Line-Interco-TSL-SX-Super-Swamper-F-11-Felgen-1-620x383.jpg
http://www.rc-news.de/wp-content/uploads/2014/10/Pro-Line-Interco-TSL-SX-Super-Swamper-F-11-Felgen-3-620x396.jpg

hmm Traxxas Stampede  hmm Losi Mini 8ight 1/14 4WD hmm Himoto MegaE8MTL Monster Truck hmm  Axial SCX10 II Jeep Cherokee hmm Savage XS Flux VGJR hmm Exceed RC Mad Torque 8x8 Crawler hmm
                                                        http://jackie49.rajce.idnes.cz/

877

ahoj, mohli byste mi poradit s nastavenim vysilace u Stampeda?
Po par mesicich jsem ho sundal ze skrine a nejsem nejak schopny ho nastavit - vysilac jsem pouzival jeste pro Stapma VXL, takze ho mam asi nejak rozhozeny.

Problem je, ze mi na vysilaci porad rychle blika zelena dioda a pri otoceni volantem auto sice reaguje, ale kola otaci hrozne trhane. Plyn taky reaguje tak, ze chvilku nic a najednou vystartuje.

Zparovany je predpokladam mam, kdyz reaguje.
Podle navodu jsem nastavil trim plynu:

Rozpojte všechny konektory na drátech mezi motorem a ESC. Jedná se o preventivní opatření k zabránění nekontrolaným pohybům modelu při programování, kdy se manipuluje s ovladačem plynu.

Připojete plně nabitou baterii k ESC.
    Zapněte vysílač (s ovladačem plynu v neutrální poloze).
    Zapněte a držte EZ-Set tlačítko (A). LED se nejprve rozsvítí zeleně a potom červeně. Uvolněte EZ-Set tlačítko.
    Až LED blikne jednou červeně, ovladač plynu přesuňte do polohy maximálního plynu a drže ho v této poloze (B).
    Až LED blikne dvakrát červeně, ovladač plynu přesuňte do neutrálu a potom hned dejte plnou brzdu a držte (C).
    Když začte LED blikat zeleně, programování je hotové. Až ovladač plynu uvolníte do neutrální polohy, LED se trvale rozsvítí zeleně nebo červeně (v závislosti na nastavení hlídání nízkého napětí, viz poznámka uvedena dále) a indikuje zapnutí VXL-3m s plynem v neutrální poloze (D).

..bohuzel nepomohlo.

Diky za rady

Naposledy upravil: mr.pepee (31. 10. 2014 10:35:03)

LOSI micro SCT, Minimag multiplex, Thunder Tiger MT4

878

Zkus zrestartovat vysílačku do původního nastavení.

Ale jak se to jen dělalo....

1)Vypni vysílačku
2) Drž tlačítko menu a set zároveň
3) zapni vysílačku
4) pusť tlačítka
5) Stiskni set
6) měla by následně svítit vysílačka zeleně

Slash 4x4 VXL, pokukuju po Summitovi, byvalo babyrevo

879

to jsem taky zkousel..vsechno probehne jak ma, jen na konci zase zacne zelene blikat

880

A nepomuze jen pootocit trimem jednim nebo druhym?
mne rychle blikala vysilacka, kdyz jsem mel ten pravy cudlik otoceny doprava.

Slash 4x4 VXL, pokukuju po Summitovi, byvalo babyrevo

881

tak uz jsem na to prisel, byly vybite baterky v ovladaci smile
cekal bych, ze s vybityma baterkama bude svitit nebo blikat cervene

ted mam ale zase problem, ze mi nefunguje couvani
kdyz dam zpatecku na ovladaci, regulator jen problikne a auto nejede
zkusil jsem ho znova 3x nakalibrovat a zase nic sad

882

Koukám, že máš dva ty Stampíky, ten druhej Ti funguje?

hmm Traxxas Stampede  hmm Losi Mini 8ight 1/14 4WD hmm Himoto MegaE8MTL Monster Truck hmm  Axial SCX10 II Jeep Cherokee hmm Savage XS Flux VGJR hmm Exceed RC Mad Torque 8x8 Crawler hmm

883

... asi jen blbost, ale nemáš nastaven sportovní režim na regulátoru - ten je bez zpátečky....?

Tom

884

Jackie: jj, funguje, ale mam ho spis na naradni dily, kdyby mi u 4x4 odesla elektronika nebo neco drazsiho. Je v nem Velineon 3500 s mambou.

jinak Stamp uz slape jak ma, ani nevim, jak jsem to dal dohormady. Porad dokola jsem zkousel kalibrace, parovani resetovani nastaveni ovladace atd. podle navodu, co jsem kde nasel

885

Zdravim lidi tak sem po dlouhy dobe jezdil o vikendu zběsilejší jízdy chtel sem se predvest pred pritelkyni po tom co sem ji pucil stampa a zahucela do potoka a v pohode jenže me pak prasklo uložení zadního diferencialu to spojeni mezi nim a poloosou tak sem koupil ty ocelovy misto plastových všechno v pohode akorat ty čepiky co jsou do polosy z ty zubaty kulicky jsou mensi maj vuli v tom plastovým uloženi tak se chci zeptat mate to taky nekdo myslim si ze to ty osy roztrha tak nakou radu prevenci jak tu vuli vymezit je tam skvirka na trubicku jak brcko. Díky za rady zkušenějších

jinak mladá čuměla když to předjelo jejího novýho golfíka v TSI big_smile big_smile

886

Panové mohl by mi nekdo poslat seznam naradi ktere je potreba k udrzbe stampika ježuch donesl Traxxas Stampede 4x4 VXL jsem zacatenik a amater parkrat jsme uz byl jezdit ale zatim mam jen tu origo baterku a uz se moc tesim na unor to prijdou na radu Lipolky s nabiječem ale zatim je čas na vybavovani dilny. krom naradi bych si rad objednal nejakou sadu sroubku kdyby se nejaky nekde ztratil.. a taky budou asi potreba oleje... predem moc diky za vase rady toto forum jsem precetl skoro cele a je to super.

díky předem

Traxxas Stampede 4x4 vxl - zatím bez úprav a jen s origo baterkou.

887

Tak jestli jsi přečetl toto vlákno celé, jak píšeš, tak jsi tam našel odpovědi na všechny Tvoje otázky.
Takže nezbývá, než Ti pogratulovat k tak suprovému auťáku, jakým Stampík bezesporu je a ať s ním užiješ hodně zábavy.

888

model je to super zatím jsem jezdil převážně na pul plynu abych to hned ne rozsekal a je to pecka.. nicméně pokud bych mohl po zadat někoho zkušeného s odpověďmi na předchozí otázky bylo by to super proto forum jsem četl dřív než jsem auto mel a nedával jsem si to dohromady.

889

Být Tebou, tak bych dopředu zatím nic nekupoval. Ztráta šroubku jen tak nehrozí a na oleje je rovněž dost času.
Zatím bych jezdil a seznamoval se s tímto krásným modelem.

890

V každém případě budeš potřebovat imbusy a když budeš mít imbusové šroubováky , tak jen líp pro tebe. wink

- -  Servis RC modelů :     Fotky    Videa    Blog    Zvuk    Tel:  608 249 147  - -

891

Dnes jsem Stampika prohnal na parkovišti ve sněhu a po čištěni jsem zjistil ze zadní kolo hází a něco v tom skřípe prepokladam ze to bude kamínek jde teprve o cca 5tou jízdu na základní baterií ale asi mne čeka rozebrání zadní části auta snad to bude jen ložisko pokud ano má cenu kupovat originál nebo raději rovnou nejake lepší někde jsem četl že ty origo moc nevydrzi

892

Ložiska : http://rchobbyracing.cz/Loziska%20Lo%C5 … ky%20diff.

- -  Servis RC modelů :     Fotky    Videa    Blog    Zvuk    Tel:  608 249 147  - -

893

diky ale které jsou lepší xray avid nebo niio?

894

Kup ty nejlevnější , to je Niio ........ vydržej toho hodně a dražší se do těhlic prostě nevyplatí .........

895

Že by se po pěti jízdách vysypalo ložisko se mi nechce věřit.

896

jackie napsal:

Že by se po pěti jízdách vysypalo ložisko se mi nechce věřit.

ak jazdil vo vode,blate a po jazdeni neosetril tak preco nie

Traxxas Summit 1:10,Traxxas E-Revo 1:10 Brushless Mamba Monster,Arrma Granite 1-10

897

pokud bych časem pořídil hliníkové těhlice tak by mělo smysl uvažovat o lepších ložiskách?

začínám s RC a ve všem tak trochu plavu ale diky tomuhle foru je to vše o hodně snažší... díky moc všem.

898

Jak píše Lukidol, ložiska jsou spotřebák a proto se nevyplatí do nich investovat a kupovat drahá.
I ty nejlevnější jsou dostatečně krytá a trochu vody nebo bláta jim nevadí.

899

tak jsem se pustil do rozebírání ale ještě než jsem začal rozebírat tak jsem ještě jednou pro točil kola a zjistil ze nic ne skřípe ale kolo hází porad tak jsem přehodil kola a hází i jiného kolo když je kolo dole a točím poloosy tak závit je ok nevím co muže byt špatného na kolech mam zalepene dírky takže to ze by byl v kole bordel si nemyslím i když v tom sněhu...

900

Určité mrkni na ty ložiska,jsou tam 2 v tehlici,tak to jedno bude nejspíš vysypane..
Pokud hází jen ta jedna hridel

E-REVO XERUN 150A  2250 kv  Dx3.0

Bylo: ECX Ruckus 2WD 3250kv