Re: SRAZY - KDY a KDE a KDO
Tak bohužel tahle sobota je pracovní musím se věnovat velkým autům. Dejte si pár kol i za mne.
WLtoys V977, Yak 55 EPP
http://mirekdusek.rajce.idnes.cz/ https://www.youtube.com/channel/UCWWa3e … ivRaFj-riQ
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 8 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tak bohužel tahle sobota je pracovní musím se věnovat velkým autům. Dejte si pár kol i za mne.
my vyrážíme za chvilku, nějak to dopadne
Ahoj. Moje účast v sobotu 8.11. se pomalu rozplývá. Nemohu sehnat převody. Chtěl bych kovové, ale na nové není a na použité mám pouze jednu nabídku, kde pořád váhám (jednou jsem už naletěl a nechci si to zopakovat). Tak snad se mi někdo ozve aspoň na plastové použité. Zatím
Ocel je fajnová
A co Kofiček bude v sobotu jezdit a kady .a co Jantar uz ma kolečka ocelové zubaté
Uvidíme s Jantarem
Jestli se dostavíme
horman jo kolečka ne .doufam že jo Jantar mlči povidám co kolečka.
Tak nic nejezdí pořád To bys do toho musel lejt prachy a nedávat domácí pomůcky.
Jantar mlčí, protože má odpolední a od 14.00 hod do 23.30 hod je bez připojení k netu. Jinak scháním kolečka jak se dá.
Plastové kolo je od včerejška objednané u hormann tuning tak snad dojde včas. Na kovové z20 mám dobrou nabídku, ale to nestihnu, tak snad kofíček mi nějaké půjčí, když jich má plnou igelitku. V pátek dopoledne napíšu jak to se mnou vypadá. Teď záleží pouze na české poště.
Jasná věc, je jich dost
Ahoj nadsenci pro rc auta,rad bych se k vam pridal a zajezdil s vami na vasi draze a dal ruce k dilu kdyz bude treba,jsem z C.B.
Moje hracka je hpi baja 5b ss
Tomas
Tri roky jsem jezdil s elektrikou a nikoho jsem nehledal,ted mam 14 dni benzin a jeste jsem nikoho nepotkal,nesehnal kdo by jezdil,az tady jsem nasel pohyb,jinak vsude dva roky stary prispevky
Mam v okoli Pistin a Bukovsko,tam jezdim kazdy tyden a nikdy jsem tam nikoho nepotkal,asi spatne hledam,kazdopadne az se sejdete v Kovarove treba,rad prijedu se seznamit a pojezdit
Nějak to RC hobby upadá , ale my jsme jiní , my jsme Romantici
V sobotu ve Velké Rovné.
Jee to je skoda,tenhle tyden mam dlouhy,takze se budu tesit na priste,budu to tu sledovat a priste taky dorazim
Jdu se kouknout na mapy jak je to daleko,ze bych se zitra mrknul na vasi trat
Ted jsem na to koukal,tak to mam hodinku cesty,coz neni tak hrozny,jojo delam v hospode,takze kratky-dlouhy
Tome, to ani hodina není, garantuju, že nejdýl do 50ti minut (pokud máš známku, podálnici to máš 40 minut max) si tady na místě a okukuješ trať. Já trasu ČB - Velká Rovná jezdila 3 roky do školy, občas i několikrát tejdně, takže zaručuju - hodina to neni, mapy kecaji