Stránky Předchozí 1 2 3 4 … 8 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 … 8 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
ja jo
Sám, nemá motor.
Nejeli by sme i v neděli? co kluci z okolí???
Chtělo by to nějak aby bylo co nejvíce
Že snad přijedem s Jantarem
jak snad ?ale pokud bude lejt je to na lodicku . odkaz na dnesek: http://youtu.be/d52K_jsvrBw
Naposledy upravil: mexiko49 (22. 10. 2014 21:20:26)
Ahoj. Tak u mě ta sobota platí, pokud se pojede. Jinak budu v Kovářově viz. informace trať Kovářov, okr. Písek- jižní čechy
hmm budou bahenní koupele
ahoj zatim je to na lodičku uvidime zejtra večer dam infičko ale moc tomu nevěřim,je tam fakt mokro ale pokud je to u petra lepší tak se sejit tam.
Kada se prý pokusí s MCD taky na chvíli zajet, když se bude jezdit u nás. Není to ale na 100%
Takže my nedorazíme, Petr je oproti předpokladu v rachotě a já sám nepojedu, páč mladej odpoledne potřebuje auto a kvůli hodince to nemá smysl.... do Rovný bych dorazil, ale tam je to KO.
Na MCD se těším. Dřív jsem ho moooc chtěl.
Jistě se asi plánuje sraz 8.11. v Rovné, ale já bych zkusil navrhnout poježdění už tuto sobotu 1.11.
Dva důvody: - slibujou zatím solidní počas
- osmýho jsem v zaměstnání
Takže pokud bude v Rovný bezloužovej stav a někdo by měl zájem....já bych byl pro.
8 na 100% ae toho 1 sem v práci takže to pro mě padá
1.11. určitě nemůžu jsem v práci.
8.11. je ještě moc daleko, abych to věděl na 100%, ale počítám s tím, protože těch srazu už asi letos moc nebude (počasí) a ve Velký Rovný to chci letos ještě projet a taky ukázat, že hormann vydrží to samý co HPI.
Toť vše , domluvil jsem, tedy dopsal.
Už sem to řikal asi 10000krát.trat je k ježdění kdykoli kdo bude myt čas a naladu,budu jen rad .čím vic autiček a častějc tim mín prace pro traktor a sekačku,
teoreticky jo ale zaleží kdy dojde baterka,8 na sto prcent a prvního snad taky ale to fakt nevim.a kata eště nema disky,a neví co v praci.
Ahoj, takže 8.10 asi určitě a 1.10 to budu vědet nejdříve v sobotu ráno
Na sobotu to zatím vypadá s počasím dobře, zato příští týden bude jistojistě pršet, tak se kousněte a kdo můžete doražte prvního
Ondro jak vypadá trať ?