1

Téma: Savage - hex 23mm?

Ahoj kluci.
Nemáte někdo zkušenost s napasováním 23mm hexů na Savage? Snad jediný který jsem našel, jsou nějaký pro Cen GS a určitě na Savage jen tak nepůjdou. Pak jsem kdysi viděl něco na Hobbykingu, ale jsou to 24mm (což by se možná dalo na 23mm upravit) a opět bůh ví jak by na Savage vůbec šly/nešly. Takže nemáte někdo nějaký rady a postřehy?
Předem děkuju.

Historie: Academy Road Runner II, Tamiya Dirt Thrasher, Carson E-Crasher, HPI Firestorm flux + HPI Blitz brushless.
Současnost: HPI Savage Flux, Thunder Tiger Phoenix/AT-10 (synův)

2

Re: Savage - hex 23mm?

Tipuju,že chceš dát Proline kola. Mám na Fluxovi tyhle,ale bez těch vložek. Je to obdobný. Kupoval mi to Fík někde na Ebay,kde posílaji do Čech. http://www.ebay.com/itm/Hot-Racing-23mm … 2a449d4ea7
Jsou v pohodě,jen šli vždy blbě sundatu hexu na autě,tak trocha frézky a bylo. Ta guma v matce je dobrá,ale já to mám ještě pojištěný vteřinákem. Povolíš to vždycky a drží to dobře. wink

Nevadí, že něco dělám pomalu, protože to možná dělám špatně.

3

Re: Savage - hex 23mm?

Přesně tak, chci Proline kola. Nějak totiž nemůžu sehnat levný disky se 17-kou hexem na svoje gumy a navíc si myslím, že 23mm hex bude naprosto nezničitelný.
Zkusím mrknout i po tom ebay, děkuju.

Historie: Academy Road Runner II, Tamiya Dirt Thrasher, Carson E-Crasher, HPI Firestorm flux + HPI Blitz brushless.
Současnost: HPI Savage Flux, Thunder Tiger Phoenix/AT-10 (synův)